IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari California от DMC

Машината вече е напомпана до 606 к.с.

Ferrari California от DMC


Наскоро се разбра, че Ferrari готви „гореща” версия на купе-кабриолета Califormia, който ще получи и турбокомпресор към настоящия си двигател. Специалистите от немското ателие за тунинг DMC се опитаха да покажат какво ще се получи от това.

Всъщност суперколата, носеща името 3S Silver Carbon Fiber, не се е променила чак толкова осезаемо, но разликите все пак се забелязват. Дизайнерите от ателието са изработили специален аеродинамичен пакет, който включва предната броня, дифузьор и няколко декоративни елемента. Стандартните джанти са заменени с нови, производство на компанията ADV1 Отпред те са 21 инча, отзад - 22.

По-сериозни са промените при мотора. Инженерите от DMC са поработили върху системата за впръскване на гориво, както и върху изпускателната система . Прибавено е турбо, благодарение на което стандартния 4.3-литров, V8 двигател е увеличил мощността си от 460 к.с. на 606 к.с.

Интересното е, че това по никакъв начин не се е отразило на ускорението на машината до 100 км/час, което си остава като при стандартния модел. Инженерите обаче засега крият каква е максималната скорост на доработената кола. Официално това ще бъде съобщено при представянето й, което е планирано за тази вечер в Макао. Там ще бъде обявена и цената.

0 от 500
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    IT ( преди 12 години )
    Иеее....изкефих се на оптичният тунинг много добре са го пипнали ! без излишни "флиндифлюшки" стилно и изчистено....в комбинация с силовата доработка направо върхъ !!! браво на ДМЦ е тва е тунинг !! :)))