IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M GmbH представя M5 дизел

BMW M550d ще бъде с три-турбо агрегат с мощност 381 к.с.

BMW M GmbH представя M5 дизел


За намеренията на BMW M GmbH да пусне и дизелова версия на напомпания си модел М5 се говори от известно време. Автомобилът вече е факт и доказателство за това е, че компанията е разпространила сред дилърите си в Германия и Холандия характеристиките на колата.

От тях става известно, че BMW M550d ще бъде снабден с 6-цилиндров мотор с три турбини. Той ще има мощност от 381 к.с. при впечатляващ въртящ момент от 700 Нм. За сравнение бензиновия BMW 550i разполага с 408 к.с. и 600 Нм.

Все още не са известни динамичните характеристики на колата, но се знае, че скоростта ще бъде фабрично ограничена на 250 км/ч. Задвижването ще бъде към четирите колела.

BMW M550d ще бъде налично във версии седан (F10) и комби (F11), а новият 6-цилиндров дизел с три турбини ще се поставя и на X5M и X6M.

Тагове: bmw m gmbh m550d
0 от 500
  • #23
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Баваровеца ( преди 12 години )
    Прав си, фене! Ох, майкоо, а като набича един мазен гюбек в това БМВ как ще хармонира с напевното притракване на мощния дизел. Всички селски пиченца ще ми се лепят като мушици на аки. Мндаа, друго си е с истинската расова бегачка.
  • #22
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Фен на БМВ ( преди 12 години )
    Ще напиша още нещо и ви оставям да си мислите....Човек е фен на дадена марка не защото е най-бърза..а защото има нещо в тази марка,(което неможе да се обясни с думи)което те кара да я избираш пред другите независимо,че не е толкова добра колкото другата(в някой фактори),немога да кажа че Ауди и Мерцедес правят по лоши коли от БМВ,просто БМВ-то ( или за някой Аудито или МБ) е "моята кола"...каквото и да направят...!
  • #21
    11 rate up comment 2 rate down comment
    до Обективен ( преди 12 години )
    Вземи от последния АБ - MClaren MP4-12C и Ferrari 458 Italia...MClaren-а по нищо не остъпва от Ferrari-то, по бързо от 0-100 (за теб е важно)харчи по малко,по ефтино и изглежда също толкова добре като Ferrari-то,но цитирам "Никой друг спортен автомобил не осигурява повече емоции от Italia"!"Емоция" .... запомни тази дума!
  • #20
    17 rate up comment 1 rate down comment
    до Обективен ( преди 12 години )
    Качи се на М-модел,който и да е или на S или RS и ще разбереш защо хората слагат "някави си буквички"...не значи за колко ще вдигне от 0-100 или колко е максималната скорост или до колко му е километража...има и други фактори които правят една кола "брутална" !
  • #19
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Nev ( преди 12 години )
    Леле, леле колко инжинери, дизайнери, и менаджери на БМВ давали компетентни мнения в този форум! Да не повярва човек!
  • #18
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Toi i30 ima6e, kakvoto se pi6e tuk,vse go ima - idiota mu s ***.Triforce e tapanar-smeni si pone nika be ***.
  • #17
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Triforce,от кога БМВ-то ти стана 525..?!?Нали беше 535..!!!!Момче,усещай се като ръсиш лъжи на ляво и на дясно.Ти изобщо БМВ на живо виждал ли си,бе *** ***?
  • #16
    2 rate up comment 10 rate down comment
    ALUDI ( преди 12 години )
    Поздрав за всикчи истински фенове на расовата марка!Черни БМВ-та! Рът-та шики-татай-шики-татай!
  • #15
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    "до иван" - ама ти наистина ли си толкова глупав или? Моето 525 вече е на 224 000 км. и си върви нормално и си гори нормално. Какви турбини и сервизи те гонят, не знам. Купи си Тойота, като много знаеш и пак ми пиши за сервизите!
  • #14
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Обективен ( преди 12 години )
    До анонимния: Като си /уж/ фен на БМВ поне им разучи абривиатурите! Не е 530"д" ами /сега/ е 535D - 300к.с. и 599Нм, а ако въобще има по-мощна версия ще се нарича най-вероятно 540D - нищо, че е "само" 3литра!До AMG: Да де - затова като валне дъжд или не дай си боже сняг е много по-добре този CL и подобните му AMG-та да си стоят в гаража - на топло...))