IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на новия SEAT Leon

Автомобилът ще се появи официално след 2 години

Шпионски снимки на новия SEAT Leon

Шпионски снимки на новия SEAT Leon изтекоха в интернет. Засега единственото, което се знае е, че автомобилът ще се появи на пазара през 2013 г.

Въпреки сравнително голямото разстояние, от което е снимана колата, се вижда, че тя не се различава кой знае колко от сегашния модел.

SEAT Leon 2013 е конструиран на базата на Volkswagen Golf VII, което означава, че ще използва платформата MQB. Колкото до това какви двигатели ще използва, мистерията е пълна.

Все пак се очаква клиентите да могат да избират от широка гама бензинови и дизелови агрегати. Очаква се да има и "горещи" мотори с турбо за специално напомпаната версия Cupra.

Не е изключено SEAT да пусне и хибридна версия. Това официално не е съобщавано от компанията, но неотдавна тя представи хибридния си прототип Leon TwinDrive, в който класическият двигател с вътрешно горене е комбиниран с електромотор.

Освен това на пазара ще излезе и хечбек с 3 врати, който вероятно ще добави Coupe към името, както и кросовър.

Тагове: seat leon
0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    От тези снимки неможе да се види нищо,но сегашниа Леон много радва.Карал съм доста *** стариа модел мнооо добре бих казал.Да се надяваме и този да бъде толкова добър!!