IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo показа C70 Inscription в Ел Ей

Кабриолетът ще бъде произведен в едва 2000 бройки

Volvo показа C70 Inscription в Ел Ей


Volvo показа новата модификация на C70 на автосалона в Лос Анджелис. Кабриолетът носи името Inscription и от него ще бъдат произведени едва 2000 бройки. Той вече бе представен на изложението във Франкфурт, а сега дебютира и зад океана.

Базовата версия на C70 Inscription се отличава с черна решетка на радиатора, ксенонови фарове със светодиодни елементи за дневно осветяване, контрастиращи хромирани детайли и 18-инчови лети джанти.

Типично за марката салонът показва лукс и комфорт, за което спомагат креслата, наречени Sovereign Hide, а арматурното табло е тапицирано в премиум кожа и украсено с алуминиеви декорации. Основният двигател за Inscription е 5-цилиндровият T5 с мощност 230 к.с.

Очаква се на някои пазари машината да е снабдена с дизелови агрегати с мощност 150 и 177 к.с., но като цяло може да бъде поръчана и с всеки бензинов двигател, който Volvo произвежда. Автомобилът ще се продава в САЩ още от този месец, докато в Европа ще се появи догодина.

Тагове: volvo c70 inscription
0 от 500