IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Брад Пит си купи съветски танк

Военната машина е закупена от Унгария и в момента пътува към дома на актьора в Холивуд.

Брад Пит си купи съветски танк


36-тонен руски танк T-54 е най-новото возило на Брад Пит. 47-годишния актьор си е партнирал със съветската военна машина по време на снимките на последния си филм - "World War Z", който трябва да излезе на големия екран в края на 2012 година.

Танкът е закупен от Будапеща, Унгария и в момента пътува към дома на актьора в Холивуд. Не съобщава каква сума е похарчил Брад Пит за новата си придобивка, нито колко му коства транспорта до САЩ.

Преди няколко дни Брад Пит заяви, че възнамерява да се оттегли от снимачната площадка, когато навърши 50-годишна възраст. Явно това е една от играчките, с които ще запълва свободното си време. Тя обаче може да събере само 4 пасажера - т.е. малка част от многолюдното семейство на Брад Пит и Анджелина Джоли.

T-54 е един от най-популярните бойни танкове на Съветския съюз. Първият прототип се появява през 1945 година, в края на Втората световна война, а серийното производство стартира през 1947 година.

Машината е произведена в над 100 000 екземпляра и все още е част от въоръжението на някои страни. България също е използвала този танк, който в последствие е бил заменен от Т-55. В момента армията ни основно използва Т-72.

Тагове: t-54
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Skyline R34 ( преди 12 години )
    mojebi Brad Pit e reshil da idva na ekskurziq v Bylgariq sys sobstven prevoz i za tova da si e kupil tank :D
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Смехурко ( преди 12 години )
    А пък на Брат Пит брат му си купил гранатомет... от намалените.
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    ST ( преди 12 години )
    То за България ще ни трябва за превоз то тези дупки само това окачване ще изкара по дълго време :D :D Поздравления за играчката иска ми се и аз да мога да си позволя такава :)
  • #4
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Като ги знам кадровите войници, не ми говорете за армията! Единият - "Само ЦСКА". Вторият - "Много дъни баса, ела да чуйш". Третият "Дай тука да направим няква далавера, аз съм лихвар". Четвъртият - "Ако знайш как са напих в петък и събота, да беше дошъл!". ТАКАВА АРМИЯ НЕ НИ ТРЯБВА!!!По темата - много добра играчка. Всички си купуват скъпи коли. Човекът си купи танк! БРАВО!!!
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    ефрейтор от запаса ( преди 12 години )
    ква армия, кви 5 лева, вече няма такава - остана само един министър да разпродава имуществото
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Slav78 ( преди 12 години )
    Не основно Т-55
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    DANte ( преди 12 години )
    "В момента армията ни основното използва Т-72".А "неосновното" какво използва? :D