IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Публиката ще реши съдбата на Beetle

Напомпаният „бръмбар” разполага с 270 к.с.

Публиката ще реши съдбата на Beetle


Реакциите на посетителите на Международното мотор-шоу в Лос Анджелис ще бъде решаваща за съдбата на „напомпания” Beetle, който Volkswagen е подготвил. На изложението в САЩ е показан прототип на машината, чието серийно производство все още е под въпрос.

В германска компания се надяват да успеят да наложат „бръмбара” именно на американския пазар, но не са сигурни как ще бъде приета машината и искат да видят как ще реагират любителите на автомобили зад океана.

Концептуалният модел на Volkswagen бе представен на Автосалона във Франкфурт тази година, като към Beetle бе допълнено R. Автомобилът е оборудван с двулитров турбодвигател от най-бързия Golf - R, чиято мощност е 270 к.с.

Не е ясно обаче дали именно той ще остане за американския пазара. Има вариант специално за САЩ да бъде монтиран 6-цилиндров агрегат, който няма да се продава в Европа.

 

Тагове: volkswagen beetle r
0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 1 rate down comment
    IT ( преди 12 години )
    Уааауу -зеер гут май фиюлер...хахах :)) нее майтапа на страна това бръмбарче е просто бонбонче !! няма причина да не стане хит в щатите :)) щом грабна сърцето на един почити антифен на Ваг като мен хахаха :))
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    That is one phat and evil DUB
  • #1
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Иван ( преди 12 години )
    Отпред и отзад виждаде ли как са се опитали да вкарат една идея Порше във визията? Според мен това ще е се купува в щатите щом харесват ПТ Крузер и подобните му.