IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Shelby Supercars показа интериора на Tuatara

Така ще изглежда отвътре най-големият враг на Bugatti Veyron.

Shelby Supercars показа интериора на Tuatara


Компанията Shelby Supercars (SSC) показа как ще изглежда интреиора на бъдещета суперкола Tuatara.

Той е доста нестандартен, тъй като от него отсъства обичайният за автомобили панел с уреди. Вместо него са сложени проекционни дисплеи, на които се показва скоростта, оборотите на двигателя, скоростите и времето за състезателна обиколка. На два миниатюрни екрана, разположени пред седалките на пасажерите се предават данни както за скоростта, така и за натоварването, което изпитват върху себе и возещите се в автомобила.

Черно-белият салон с разположени ниско дълбоки кресла далеч повече напомня за кабината на пилот. Алюзията никак не е случайна - Tuatara е заявен като най-мощният и бърз сериен автомобил на планетата. Както се съобщаваше по-рано, максималната скорост на машината ще бъде 441 км/ч. От 0 до 100 той ще ускорява за 2.5 сек.

Подробна информация за най-големия враг на Veyron вижте ТУК.

Тагове: shelby supercars tuatara
0 от 500
  • #7
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Няма значение дали се *** или не, *** са длъжни да трият такива постове, а ако могат и да го банн-ат ще е супер. Ама е такива като него как не си покажат грозните личица, бих им размазал физиономията.И то два пъти.
  • #6
    8 rate up comment 4 rate down comment
    toyota ( преди 12 години )
    Ама пич ти не разбра ли че това е малко пуберче което се *** с теб и с всички останали :)))) Как успявате да се вържете на простотиите му:D
  • #5
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Инжилера пак се чаламбоса...Явно 4-ти км са в отпуска събота и неделя!
  • #4
    2 rate up comment 38 rate down comment
    INJENER_JEEP ( преди 12 години )
    ЧАЛАМБАСтотици нашенски бизнесмени, посетили с повод и без повод Истанбул, след това седмици наред говорят за един фантастичен ориенталски мурафет. Нашенците са направо възхитени от чудото, което са преживели край Босфора. Става дума, разбира се, за легендарната турска чалъмбъ.Бизнесмените ни повтарят като хипнотизирани: чалъмбъ, та чалъмбъ! До такава степен ме видиотиха, че реших и аз да отскоча до Истанбул за една чалъмбъ.Когато пристигнах, реших веднага да се подложа на чалъмбъ. За целта отидох в най- големия гей- бар, наричан в Турция манафоглу. Поразпитах обратните за чалъмбъта и те много скоро ме насочиха към един хамам, където особено ловки теляци правели и чалъмбъ. Още на другия ден бях в хамама. Свалиха ми гащите, проснаха ме по корем, че като ме почнаха Леле, мале! Извъртяха ми страшна чалъмбъ!Обърнаха ми ануса навън и с специална дървена лопатка изчистват дебелото черво и го връщат обратно в ануса...след това телякът се качва на масата и с еректирал *** обилно намазан с вазелин,и така анусът ми също беше намазан, започна да ме *** леко прониквайки в аналното ми отверстие напред-назад крещейки ЧАЛАМБААААААА! А помощниците му ми държат здраво ръцете докато ме плющи главния ***....и удоволствието варира от половин час до целия ден и е възможно чрез договаряне цялата му свита да ви се изреди...и накрая се чувстваш духовно извисен...Какво да ви кажа?... А бе, чалъмбъта си е чалъмбъ! Най- добре е сами да опитате, защото пред това изживяване думите бледнеят.Трябва да отбележа обаче, че след чалъмбъта се почувствах като новороден. Направо ми изникнаха крила. Качеството на моя труд рязко се повиши. Не след дълго подобрих съществено *** уменияВ заключение само това: тичайте към Цариград! Не се лишавайте от това върховно удоволствие, наречено чалъмбъ!
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    Седморката на Блейк...
  • #2
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    kato pokemon e... ne mersi az obi4am mekata mebel tiq plastmasi mi idvat v pove4e... ako struva pove4e ot 100 hil leva da si go durjat...
  • #1
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    вътре е малко като извънземен кораб,така че е въпрос на вкус дали ще се хареса.Екстериора обаче е убйствен..бугати да си яде спагети или там каквото ядат в Италия (със немски сос разбира се) или Франция.То уж френска първоначално марка пък с основател италианец а сега швабдски принадлежен.