IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мико отпадна, Льоб на крачка от титлата

Мико Хирвонен изгуби шансове да спечели Британското рали.

Мико отпадна, Льоб на крачка от титлата


Само чудо може да спре Себастиен Льоб по пътя към титлата от Световния рали шампионат за 2011. Той води с осем точки пред основния си конкурент Мико Хирвонен (Ford), който катастрофира в седмия етап и напрактика отпадана от надпреварата за титлата.

Мико завърши етапа, но влезе в сервиза и  впоследствие стана ясно, че отпада. Така вече съществува само теоретична възможност Льоб да бъде изместен от първото място в генералното класиране и то ако отпадне, а Хирвонен се върне утре по системата суперрали. Дори и това да се случи Мико ще получи 20 минутно наказание за днешното отпадане и едва ли ще успее да вземе така нужните му осем точки.

Шефът на тима (Ford) Малкълм Уилсън обясни, че е малко вероятно Хирвонен да се върне в ралито, защото след като е счупил радиатора е карал твърде дълго с прегрят двигател, но ще се опитат да го върнат.

Тагове: wrc
0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    RS1600 ( преди 12 години )
    Яри-Мати отново кара уникално. Мисля, че ще спечели ралито, помнете ми думата. Страхотно бъдеще има това момче. Ако някой може да предизвика Льоб догодина - това е той.
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Жалко, че е отпаднал. По принцип съм фен на Льоб и ситроен, радвам се когато печели, но все пак се очертаваше доста интересно състезание. И нивото на двамата пилоти е еднакво, просто също както при Солберг е въпрос на шанс, малко камъче, дърво, една малка грешка...все пак говорим за WRC, а не за гейските пистови шампионати
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Мен ( преди 12 години )
    Пич, стига си псувал като селски бек. Хич не съм съгласен че Хирвовен не е имал шанс.Аз съм заклет фен на World Rally Citroen, но откакто Льоб взима титлата, Мико винаги му диша във врата, тази година дори едва на няколко точки зад него. Пълно уважение имам към него и към всички други състезатели във WRC! Това са големи хора.
  • #3
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Зигмунд Фройд ( преди 12 години )
    Мико Хирвонен никога не е имал шансове пред WRC - World Rally Citroen.Каскенщайн, да си махате щибаните рекламки, *** ***, вече ми заобикаляте AdBlock-a! Aма вече нямате шансове...К'во ли да очакваш от нагли ***!
  • #2
    21 rate up comment 1 rate down comment
    RS1600 ( преди 12 години )
    Браво на Аутомедиа. Най-после отразяване на WRC.
  • #1
    19 rate up comment 1 rate down comment
    ...M. ( преди 12 години )
    Тоя Лйоб ще стане най-успешния пилот в света.... Евала.. свалям му...шапка.. тоя доказа че е голям играч...голям пилот ииииии и и и ... ***....