IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lorinser подхвана Infiniti FX

Доработеното возило ще бъде представено на автомобилното шоу в Есен.

Lorinser подхвана Infiniti FX


Немската тунинг компания Lorinser, известна най-вече с доработките си на базата на автомобили Mercedes-Benz, обяви, че подготвя доработен вариант на луксозния японски кросоувър Infiniti FX.

Возилото им ще бъде представено на автомобилното изложение в Есен, като е предназначено за руския пазар. Вероятно Lorinser Infiniti FX ще бъде достъпен и на други пазари, но към момента е потвърден единствено руския.

Очаквано доработката на Lorinser е направила Infiniti FX още по-агресивен. Виждат се нови брони, нови странични прагове, дневни LED светлини, нов спойлер, ауспухова система с четири тръби и огромни джанти с размер 22-инча, които са обути със спортни гуми Continental.

Не се уточнява какво е правено в салона, но от Lorinser казват: "Можем да променим интериора напълно, според конкретното желание на клиента. Предлагаме всичко - от уникални стелки за пода, до пълна промяна".

Тагове: lorinser infiniti fx
0 от 500
  • #19
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Ха ( преди 12 години )
    Моля напушените/подпийнали пубери да напуснат този форум и да ходят да си учат уроците, защото уроците на живота няма да ви харесат повече от тези в училище. Щеше да е хубаво, ако по някакъв начин можеше да се забрани достъпа на лица под 18г. Иначе стандарната визия на FX повече ми харесва, но има и тунинги, който дота добре му пасват , за разлика от този по-горе, като този тунинг например - http://***.worldcarfans.com/111052733725/infiniti-fx-30ds-tuned-by-ahg-sports/lowphotos#0 .
  • #18
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    "нискокачествени японски реплики.. " - е добре де кой може да напише такава простотия за Инфинити освен безмозъчен ***. Няма как да си променя мнението за пуберите в този форум.
  • #17
    2 rate up comment 2 rate down comment
    doc ( преди 12 години )
    Хахаха, селянчето карал FX ^^ хахахаха, ти най-много да караш някоя лада нива с лепенка FX отзад хахахахаха. Някой ден ако наистина видиш толкова пари на куп ще си разбрал защо такива суми не се дават за нискокачествени японски реплики..
  • #16
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    На майка ми сина кара нов FX и си го е купил с пари които сам е спечелил в тази проста селска държава. Така че се мисли за повече от другите, да. А коментирам VW защото в този форум има ***, който наричат тази фирма "Кралят" и се *** от кеф. Та за тези безмозъчни говоря, не за всички фенове на VW. Освен това интелигентен човек никога не слага всички японски коли (или всички немски) под един знаменател. И няма да изразява крайно мнение, пак като всички тук.
  • #15
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Абе безмозъчен анонимнико,ти случайно от къде знаеш,че пича който не харесва японките е фен на VW,и продължаваш да обиждаш.....Май безмозъчен е на *** сина...демек ти.
  • #14
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Този анонимния май се мисли за нещо повече от другите.........
  • #13
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до фена на джапанкит ( преди 12 години )
    Важното е че си вярваш ^^
  • #12
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ето затова казах че са безмозъчни феновете на VW. Само *** може да напише че са некачествени японските коли и че Инфинти е ***.
  • #11
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Решили са малко да помогнат на джапанките, кой иначе ще им купи грозотиите, които на всичкото отгоре са некачествени. Помисли си също защо няма да се предлага на немския пазар, да не са луди да прекарат хората с този напудрен леко оправен ***..
  • #10
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    До долния анонимен,не е хубаво да обиждаш на "безмозъчни" хората които харесват VW,и по принцип които са на различно от твоето мнение.Да не си мислиш че си нещо повече от другите а....