IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari ще обнови California

Новата версия на екзотичната кола ще се появи през януари 2012 г.

Ferrari ще обнови California


Ferrari California GT се появи за първи път на Автосалона в Париж през 2008 г. и оттогава бе подложен на няколко модификации. В тях не влизат разработките на фирми за тунинговане, които също не са никак малко.

Официално следващата версия на този автомобил ще бъде на автомобилното шоу в Лос Анджелис следващия месец, но вече се знаят и някои подробности.

Суперколата е „отслабнала” с 16 кг., но в същото време двигателят е получил допълнителна мощ от 30 к.с. и вече достига 483 к.с.

Благодарение на това новото Ferrari California ускорява от място до 100 км. само за 3.85 сек. В сравнение с това на настоящия модел се нуждае от 4.00 сек., за да постигне същото.

Модернизиран е и салонът на машината, като в него е сложена и нова мултимедийна система с 40 гигайбайта твърд дикс. Сегашната е с 30 Гб.

Все още не е ясно колко бройки ще бъдат произведени от този автомобил, но се знае, че те ще бъдат съвсем малко. Производството им ще започне през януари 2012 г.

Тагове: ferrari california
0 от 500