IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кросоувър на Alfa Romeo

В интернет се появиха първите шпионски снимки на кросоувър на Alfa Romeo.

Кросоувър на Alfa Romeo
Сайтът Spyshots.nl публикува снимки, направени в Детройт САЩ. „Мулето“ е на хечбека Giulietta, но агрегатите са от бъдещия кросоувър.
 
 
Както вече е известно, Alfa Romeo подготвя два кросоувъра с предаване 4х4 – компактен и от среден клас. И двата модела ще се правят в някои от заводите на Крайслер в САЩ, но ще се продават по цял свят с марката на Alfa Romeo. Все още няма конкретна информация за тези модели.
 
Знае се, че компактният модел ще има близнак с марката на Jeep, като моделът ще смени Liberty (в Европа Cherokee). Очаква се сред двигателите на новите модели да бъде и агрегатът с четири цилиндъра, обем 1.8 литра и мощност 300 к.с. Във Фиат одобриха серийното производство на този агрегат в началото на този месец.
 
 
Продажбата на новите кросоувъри с марката на Alfa Romeo ще започне от средата на 2013 година и ще съвпадне с пълноценното завръщане на италианската марка на американския пазар.
0 от 500