fallback

В кухнята на руската суперкола Marussia

"Искаме всичко да бъде наше. И да не ни е срам на този автомобил да пише "Произведено в Русия", заявяват руснаците.

Тагове:
fallback
  • #14
    Well ( преди 12 години )
    ..И жадна като руски интелектуалец! :D
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    Да върви като танк,лети като МИГ,безшумна като подводница,гъвкава като вертолет и яростна като командос :)))
  • #12
    dpa ( преди 12 години )
    Да руснаците много се дънят когато става въпрос за коли, но този път ми харесва тази Маруся. Дизайна е странен но ме привлича, различна е, и вътре много ми харесва даже. Писна ми от недодяланите дизайни на новите коли на "водещите" марки. Немските марки се надпреварват да извадят кой по грозен модел. Дано е качествено направена Марусята.
  • #11
    Дилиян ( преди 12 години )
    Например гордоста на немците Мерцедес всичко ли е немско в него.Във всеки автомобил западен има части от няколко държави.Русия е громна държава с огромен капацитет не само като територия,население и природни ресурси но и като учени.Не виждате ли че се борят срещу целият свят.Една атомна подводница да не е по проста като проект и изработка от едно немско гниещо возило дет само си ходи до сервиза.
  • #10
    Well ( преди 12 години )
    В днешно време сливаният в автомобилният бранш толкова омешаха ситуацията, че няма породист автомобил вече. Примери колкото щеш. Колко автомобилни марки извън Германия "качват на Билщейн, колко неамерикански оборудват с Косуърт. Това не значи, че Маруся не е руска фирма. Аз лично един спортен автомобил бих го оценявал по спортните характеристики, а не по дизайна на арматурното табло!
  • #9
    TURBO_CHARGED ( преди 12 години )
    мда, все още не могат да направят нещо по-добро от жигулата
  • #8
    VTEC ( преди 12 години )
    А бе ***, тази държава има собствена космичекса програма, произвеждат най-добрата военна техника в света и вие ще ми говорите, че не са способни един автомобил да направят? Просто това никога не е било приоритет. Не означава, че не го могат. И мисля, че точно този автомобил доказва умението им стига да искат, могат да направят и супер кола.
  • #7
    DRUGS-BUNNY ( преди 12 години )
    Е-е-е, ми това не е Пернишкия ви GOLF с поставките за кафе и телефони вътре.. Забравили са да купят и телевизор от битака да сложат вътре, ама и това ше се преживее..
  • #6
    хах! ( преди 12 години )
    Отново смешен напън. Винаги ги е морял или запек или разстройство. Нали знаете един от най-късите вицове: "Руски суперавтомобил". А къде останаха Москвичите, на които последната страница в упътването беше разписанието на влаковете?
  • #5
    hi-hi-hi ( преди 12 години )
    Кое му е руското на това дърво?Двигател Косуърт,немско окачване,технологии на Върджин....няма що!
fallback
Последни