fallback

Mercedes ще прави конкурент на BMW X6

Mercedes ще пусне на пазара кросоувър, нещо между купе и SUV, който да съперничи с BMW X6.

Колата ще бъде на пазара след 3-4 години, пише британското издание  Autocar. В специално съобщение от фирмата се казва, че „Mercedes-Benz подготвя изцяло нов модел“, който ще се прави в завода в Тускалуза, Алабама, който сега се модернизира за 330 милиона долара.

Тагове:
fallback
  • #11
    ... ( преди 12 години )
    Ssang Yong Kyron 1вият SAC :)))))
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много се бавят, Мерцедес...До тогава бмв ще са продали 300 хиляди броя...
  • #9
    miladinov ( преди 12 години )
    ако направят нещо в класа на х6 със сигурност ще е по-хубаво и по-практично те и Acura се опитаха да направят нещо със модела ZDX ама май не се получи
  • #8
    Анонимен ( преди 12 години )
    Виждам че тук отново е пълно със скапани, ***, ***, олигофренясали, кретенясали ***. При всяко влизане в този сайт намирам отново същите *** и затова влизам все по-рядко. *** *** не си правете труда да ми пишете защото скоро едва ли ще вляза пак тук. Може би другата седмица ще се отбия,за да спомена отново че повечето тук сте едни много, много *** ***.
  • #7
    до defender ( преди 12 години )
    Викаш изпробвал си г-класата много пъти а? И коя версия по-точно? Щото г-класата си има версии с два блокажа, с три блокажа, с разкачване на ролбарите и без, с автоматик и без. Има си луксозна версия, има си и оф роуд версия, така че силно ми се чини че пишеш абсолютни глупости. Най-вероятно и дифендъра и г-класата си ги виждал само на картинка.
  • #6
    Учтивият Лос ( преди 12 години )
    Изпитвал си ти.. Кой ва знае какви оф-роудъри сте там - смях през сълзи!
  • #5
    Defender ( преди 12 години )
    G- класата казваш най-велика???Прочете ли го някъде или ти го каза на баба Злата шурето.Много пъти съм изпитвал с приятели Г-класата срещу Дефендер.Резултатът винаги е бил в полза на Land Rover-а.
  • #4
    фен на мерцедес ( преди 12 години )
    ей, рибарче...ходи да си ловиш рибата и не давай *** и повърхностни коментари, защото наистина започва да си личи, че пет пари не даваш за нещо като красота и елегантност...,,s2,, наистина мился че няма нужда мерцедес да влизад в този клас, а относно снимката, приятел тествал съм същия джип на тестдрайв и минава през доста тежки офроуд испитания, така че не го подценявай...иначе най-великия джип за офроуд си е г-класата!
  • #3
    s2 ( преди 12 години )
    за какво им е да влизат в този клас незнам, според мен Х6 си е неоразумение, това си личи и по продажбите, като видиш колко Х5 и колко Х6 има по улицитеотносно рекламната снимка :):):)този мерцедес ако влезне в тоя гьол после трябва да викат трактора
  • #2
    a-u-u-u-u-u---u ( преди 12 години )
    ***, това го "писахте" преди месец!
fallback
Последни