IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пияница използва 9-годишната си дъщеря за шофьор (Видео)

Момиченцето се справяло много добре.

Пияница използва 9-годишната си дъщеря за шофьор (Видео)

Полицията в Детройт арестува 39-годишен мъж, който използвал 9-годишната си дъщеря за шофьор. Момичето и баща й били забелязани от участник в движението, който позвънил на 911.

"Забелязах непълнолетно момиче да кара ван, а до него стоеше млад мъж", заявил пред полицията очевидецът, като допълнил: "Момичето се справя много добре!".

Когато униформените спрели колата установили, че момичето зад волана е на 9-години, а до нея се вози баща й - 39-годишния Шон Уиймър. Пред полиците той заявил, че е дал колата на дъщеря си, за да не рискува, понеже бил пиян.

Около три часа след полунощ, малко преди да бъдат спрени от полицията момичето и баща му за записани от камера на бензиностанция. На видеото се вижда как 9-годишната паркира колата, след което влиза в бензиностанцията с баща си. Вижда се също така как Уиймър се "хвали", че е пиян и за това дъщеря му го вози.

Шон Уиймър е обвинен в малтретиране на дете, като според юристи го очаква сериозна присъда.

Вижте още подробности във видеото на Dnes.bg

0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Bochum ( преди 12 години )
    Рапторе да пукна,ако ти не си Класика!Рядко влизам тук,само неуки пубери,злобни комплексирани селяци и невръстни дроги пишат и са окупирали форума.Някой път засичам и Трифорсе и ми е гот да го чета,BGRS или RS 1600 май е един човек,и тях много ми егот да ги чета,има и още двама,трима,но рядко влизам в този детски сайт със селяци.Но днеска не съжалявам Класика,абсолютно си прав,жена ми е зам.директорка на 130-то училище,ясно ми е какво пишеш и е така!
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Раптор ( преди 12 години )
    до АнонименНе е нужно да си бос и да пишеш бос,нужно е да си попрочел нещо и да движиш с хора които редовно четат и практикуват това което пиша.Когато не си вътре в професионалните издания и не контактуваш с хора практикуващи и професионално изучаващи психологията,когато си онстрани,всичко ти е мното леко и смешно като на теб.Но знай много от бандитите са били деца на неподготвени родителидо ббИзучавам психология и редовно чета ФройдЗнаеш,че той е създал психоанализата като метод за лечение на неврозата.Хората са добри по неговата хуманистична теория,но попаднали в неподходяща среда и очевидци на негативно-поведенчески действия придобиват отрицателни реакции.По теориата на Фройд случая с детето е доминация на ID(То)-нагон да се покаже колко е велик бащата,и повлиява върху формирането на реалната и обективна представа за АЗ-образа на детето!
  • #7
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Рапторе,ти явно описваш случките от твоето детство,като ти чета писаниците.
  • #6
    3 rate up comment 5 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Раптор, изгледай клипа и виж така разхождайки се с ръце в задните джобове колко е стресирано момичето! Прави си, че не знаем какво става в детската глава, но ти също не знаеш, затова тези травми които изброяваш също ми се струват малко преувеличени. То по твоята логика пази Боже да дадеш бонбон на дете! Веднага трябва да следва обвинение в педофилство, белезници, решетки, съд и поне 10 г. затвор! Я стига!
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Автоматика се кара по-лесно и реално е възможно.
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Раптор ( преди 12 години )
    бб;АнонименРазбира се,че е малтретиране!Първо е пиян и кара-психическа травма за детето!Второ не се знае дали е искала,как е го е преживяла и какво става в детския мозък при ситуацията:-баща ми е пиян и иска да карам-стресова ситуация!Трето,не се знае как ще се отрази на детето и дали пак няма тайно да иска да кара-подбудителство и насърчаване на малолетна за противозаконна проява-психо травматичен акт!Четвърто,на тая възраст когато психиката е лабилна и мозъка доизгражда и доуизучава външната информация,децата са най лабилни и склонни към подражание!-Иначе нямаше да съществува дрогата,поне ограничено,ВСИЧКО СТАВА В ТИЙН-ВЪЗРАСТ КОГАТО СИ ПОДАТЛИВ,НЕОПИТЕН,ИЗУЧАВАЩ,ПОДРАЖАВАЩ И ЛЕСНО-МАНИПУЛИРАН!-Когато те впечатляват и ти се опитват непознати и забранени неща!Елементарно:-Бъдете приятели с децата,но рязко подчертавайте границата между добро и зло!
  • #3
    4 rate up comment 6 rate down comment
    opel fen ( преди 12 години )
    boje boje...te tiq amerikancii mai verno sa po malumni ot nas.to biva da si malumen ama pak 4ak tolkova...da riskuva6 jivota na du6terq si taka bahti a dano go opurjat toq :D
  • #2
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ГМО изобщо не им прощават на хАмериканците.Кво малтретиране ве,направо да го обвинят в педофилия,блудство и сексуален тормоз над дъщеря си и да го слагат на електрическият стол.Баси *** са там.Да те вози непълнолетно лице било малтретиране.Хахаха,откачалки...
  • #1
    9 rate up comment 12 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Странни са ми някои юридически формулировки. "Малтретиране на дете" - това ми се струва малко пресилена квалификация в случая. Малката по-скоро се е кефела, а те малтретирана я изкараха. Не съм съгласен че е правилно 9 годишно дете да кара, дори и за да покрие пияния си баща, но пък да е малтретирана чак...Трябвало е да се наспи бащата и тогава да пътуват.