IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi MiEV в град Нормал, щата Илинойс

Нестандартна рекламна кампания предприеха от Mitsubishi.

Mitsubishi MiEV в град Нормал, щата Илинойс
Докато другите избират големи и лъскави събития и градове, за да представят новите си електромобили, японската фирма е направила десант в неизвестен никому град от средния запад на САЩ.
 
 
Фирмата е пристигнала с 1000 електромобила в малкия градец, като акцията е наречена „новото нормално“. От Mitsubishi са помогнали да бъдат инсталирани 30 зарядни станции, супер модерни с възможност за избор на три степени на зареждане.
 
„Нормалният EVTown (град на електромобилите) е общество приело новите технологии и живеещо в хармония с природата“, казва кметът на град Нормал, щата Илинойс. „Това е начин да си представим бъдещето, а Нормал е това бъдеще“, казва кметът на града Крис Куус.
 
От Mitsubishi няма да подаряват 1000-та електромобила на гражданите на град Нормал. Вместо това те ще бъдат продадени в града, без да е нужно да се чака на опашка, за да си купят MiEV.
 
Малкият електромодел ще се продава в САЩ от ноември, като цената му е 27 990 долара. От тях държавата поема 7500 долара, така че реалната цена за крайния купувач е 20 450 долара.
 
0 от 500