IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има C63 AMG Black Series с четири врати

Тестват го на Nürburgring.

Ще има C63 AMG Black Series с четири врати

Добра новина за всички, които са хвърлили око на Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series, но търсят автомобил с четири врати.

Немците ще предложат Black Series версия и за седана C63 AMG. За това свидетелстват новите шпионски снимки, които са запечатали колата по време на тест на пистата Nürburgring.

Тестовото муле е оборудвано с броните на C63 AMG Coupe Black Series и има осезаемо разширени арки на кланиците, предназначени да поберат джанти с размер 19-инча. При продуктовата версия ще бъдат поставени сходни странични прагове, черни капаци на страничните огледала, преден капак с отвори за въздух и отличителните джанти с 10 спици.

Mercedes-Benz C63 AMG Sedan Black Series ще приеме не само визията на своя роднина с две врати, а и неговия двигател. Той както знаете е атмосферен V8 и доставя 517 к.с. и 620 Нм.

Двигателят ще се комбинира с трансмисията AMG Speedshift със седем степени, която е с двоен сух съединител и има четири режима на работа. Очаква се ускорение от място до 100 км/час за около четири секунди и максимална скорост на движение от 300 км/час (електронно ограничена).

Колата ще се оборудва с диференциал с ограничено приплъзване, спортно окачване и спортна спирачна система.

Премиерата на Mercedes-Benz C63 AMG Sedan Black Series трябва се състои през следващата година.

0 от 500