IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официално - Ще има нова Honda NSX

Шефът по изследователската и развойна дейност на Honda, Мибе Тошихиро потвърди това пред изданието Autocar.

Официално - Ще има нова Honda NSX
Новият модел може да се появи на пазара още през следващата година. Тошихиро казва, че в Honda вече се работи върху следващото поколение на хибридни автомобили, като разработката на новия спортен модел е част от този проект.
 
 
Пред конференция за развитие на световното автомобилостроене в Ктитай (Global Automotive Forum), той казва „Президентът Ито вече спомена новия  NSX, а ние в отдела за изследователска и развойна дейност вече работим върху този автомобил. Това е интересен проект, ще бъде електромобил или такъв с хибридно задвижване, като ще носи много удоволствие при каране, но и ще бъде много икономичен. Повече от това не мога да кажа“.
 
Преди него и президентът на Honda, Ито заяви, че новият NSX ще бъде доста различен от оригинала.
 
Според непотвърдени информации, концепция показваща как ще изглежда новата Honda NSX може да бъде показана още на автомобилния салон в Токио преди края на тази година. Серийният модел ще бъде показан в началото на 2012 година, а продажбите ще започнат през втората половина на следващата година.
 
На същото събитие, Тошихиро потвърди, че още през следващата година, Honda ще пусне първият си изцяло електрически автомобил, както и нов plug-in хибрид, като първите продажби ще бъдат в Япония, САЩ и Китай.
0 от 500
  • #2
    19 rate up comment 0 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Дано да го пуснат колкото се може по-скоро този наследник на NSX, че иначе не мога да си представя още колко статии със заглавие "Honda подготвя наследника на NSX" ще прочетем!
  • #1
    23 rate up comment 0 rate down comment
    fan ( преди 12 години )
    Ало-о-о-о, *** стига сте повтаряли едно и също през две седмици :"В Honda подготвят наследника на NSXШефът на Honda, Таканобу Ито вече съобщи по-рано през тази година че започва разработката на наследник на NSX." това е ваша "статия"!