IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови шпионски снимки на Subaru BRZ

В интернет се появи нова порция шпионски снимки от купето Subaru BRZ.

Нови шпионски снимки на Subaru BRZ
Малко поомръзнаха снимките на тежко маскирания прототип, но същото може да се каже и за далеч по-познатите Toyota FT-86 и подготвяния за САЩ и Канада Scion FR-S, чиято серийна версия все още не е известна.
 
 
Специално за BRZ се говори, че серийната версия на колата най-после ще бъде показана още следващия месец в Лос Анджелис, а серийната версия на FT-86 ще бъде изложена през декември на автомобилиния салон в Токио.
 
 
Трудно е да се видят разликите между тежко маскирания BRZ показан от изданието Carscoop и FT-86, но предположението е, че двете коли ще бъдат просто идентични, с много малки, козметични разлики помежду им. Въпреки тежката маскировка личи, че предната част на BRZ е малко по-различна от модела на Тойота, с решетка, чиято горна част е по-дълга от долната, като найъ-вероятно са различни и фаровете за мъгла.
 
 
При двигателите е ясно, че и трите версии ще използват един и същ двигател, двулитровия атмосферен boxer на Subaru, който ще се комбинира с механична скоростна кутия с 6 степени или автомат, като предаването на движението е само към задните колела.
0 от 500