IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва ли новото поколение на С30?

Volvo работи върху новото поколение на хечбека С30.

Идва ли новото поколение на С30?
Интересно е, че с новото поколение на С30 ще бъде пуснат и компактен кросоувър, олознамен като V30. Тестовете при които е заснета колата са в Европа.
 
 
Очаква се премиерата на новия С30 да бъде в първото тримесечие на следващата година. Възможно е обаче, и да не стане така, защото имаше планове, според които новото поколение на С30 трябва да се появи през 2013 година, а V30 чак през 2015 г.
 
 
V30 най-вероятно ще използва платформата, скоростните кутии и двигателите отС30, но дизайнът му ще бъде поиздължен, по-висок и с форма подобна на комби модел. От снимките на изданието MotorAuthority не може много да се види заради тежката маскировка.
 
 
Очаква се предницата да бъде доста агресивна с голяма решетка и големи отвори за въздух в долната й част. Задната част е маскирана още по-тежко, но личи нисък хечбек и задно стъкло стигащо малко над задната броня.
0 от 500