IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сервизна акция на Volkswagen в САЩ

Volkswagen обяви сервизна акция за 168 275 автомобила с двигател 2.0 TDI монтирани на Audi A3, VW Golf и Jetta.

Сервизна акция на Volkswagen в САЩ
Причината е възможно изтичане на гориво, което може да предизвика запалване, според Американската администрация за пътна безопасност (NHTSA). Автомобилите са от моделни години 2009 до 2011.
 
 
Според заключенията на NHTSA, „инжектирането на гориво може да съвпадне с естествения резонанс на инжектора за цилиндър номер 2, при който това може да предизвика появата на малки пукнатини, които да причинят изтичане на гориво“, а това от своя страна при определени обстоятелства да предизвика и пожар.
 
От Volkswagen заявиха, че досега няма регистриран пожар или друг инцидент предизвикан от този дефект. Дилърите на Volkswagen и Audi в САЩ ще инсталират променен горивен инжектор на цилиндър номер две на виканите в сервизите автомобили, като също така ще инсталират и поглъщатели на вибрациите на всички инжектори.
 
Сервизната акция започва от ноември.
0 от 500
  • #101
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    дошо *** при чичко доктор да ти прегледа ГЛАВАТА, кажи му да я прегледа отвътре
  • #100
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Goliam sekx pada tuka..........
  • #99
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    И забрави да напишеш как на 2 години пукат глави.
  • #98
    8 rate up comment 8 rate down comment
    expert ( преди 12 години )
    Относно немските дизели - те са по-тихи, по-икономични, по-мощни от безшумните и икономичните приуси, въпреки постоянните сервизни акции на тойотките
  • #97
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ДАРК САЙД, това трябва да бъде мястото(бидона) в което живееш
  • #96
    5 rate up comment 9 rate down comment
    ??? ( преди 12 години )
    Не знам дали сте чели едно немско списание Ауто Билд и неговите тестове на 100 000км. Където статията за Пасат немците бяха кръстили - ВЕЧНИЯТ ПАЦИЕНТ ! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАФирмата , която развива над 10 години помпа-дюза накрая премина на комон-рейл защото не могат да плащат повече глоби за не-екологични автомобили и грийн пийс ги обяви за дарк сайд! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
  • #95
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Нещо много "експерти" и тука се навъдиха! Важно е да се изучават стъпките на Тойота, че нали и псевдо-вагините искат да стават номер 1. Но с първобитни технологии дето от тракане се разглобяват в САЩ не вървят! И резултата е налице за 2 години продали по-малко от 200 000 дизелчета ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАИ не само , че малко ами и дефектни !
  • #94
    5 rate up comment 5 rate down comment
    expert ( преди 12 години )
    От 2009 Toyota вече е провела сервизни акции засегнали по света над 14 милиона автомобила.Японската фирма стана лидер в САЩ по проведени сервизни акции през миналата година 17 кампании.
  • #93
    5 rate up comment 4 rate down comment
    ????? ( преди 12 години )
    И кога точно започва 21в. миличко лексусче???
  • #92
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много продават Тойоти. Фолксваген малко продава, но много изтегля и през първите 10 години на 21 век. След като научи кога започва 21 век, *** :)А и преди 21 век немците изтеглят дефектните си германски каски!