IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специална версия на Clio RS

Renault представи специална модификация на „горещия“ хечбек Clio RS, наречена „Ange & Démon“.

Специална версия на Clio RS
Специалната серия ще бъде показана на 7 октомври на автомобилния салон в Лион.
 
 
Серията ще бъде изработена само в 666 броя, като при дилърите ще се появи точно на празника Вси светии (Хелоуин). Ще се прави само в три цвята – матово червен, матово сив и бял. При всички цветове, покривът на колата, част от предната броня, спойлерът на покрива над задната врата, дифузьорът, дръжките на вратите и черупките на външните огледала ще бъдат в блестящо черно.
 
 
Джантите ще са лети с размер 18 цола (същите които се монтират на Megane R26.R) игуми  Bridgestone RE50A. В интериора Renault Clio RS ще има кожени седалки от Recaro, както и специална табелка с индивидуалния номер на автомобила (от 1 до 666).
 
 
В техническата част на колата няма да има промени. От Рено уточняват, че на някои европейски пазари името на серията ще бъде различно. Например във Великобритания това ще е Raider, в Германия Sport Auto Edition, а в Испания – Legend.
 
 
 
 
0 от 500