IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва новата генерация на Clio

Renault ще покаже новото четвърто поколение на Clio следващата годишна на автомобилния салон в Париж.

Идва новата генерация на Clio
От френската фирма обещават „по-емоционален“ дизайн на новото Clio, по-високо качество, интериор фокусиран към водача. Новата генерация на малкия модел ще се прави само във версия на каросерията с пет врати.
 
 
От Renault съобщиха, че ще има и „гореща“ версия от Renaultsport на новото Clio, която ще бъде с турбодвигател. Доста от частите на предницата на концепцията DeZir ще бъдат използвани от новата генерация на Clio, която като цяло ще изглежда по-спортно от сегашната, като ще бъде и значително по-ниска.  
 
Бъдещото Clio ще се прави с по-качествен интериор и ще бъде добре оборудвано за да може да се конкурира със съперници като Citroen DS3.
 
Колата ще бъде с новата мулти медийна система на Renault включваща и новото поколение на навигацията TomTom. Бъдещото Clio ще има и изцяло електрическа версия.
0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    blah ( преди 12 години )
    Става все по-голяма :( и с пет врати какво ли ще е клио спорт... предишните винаги са били много добри, дано не се изложат с новото (ако изобщо има :/ )
  • #6
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дразни в Рено едно перманентно обещание, че новият модел, който и да е той ще е по-качествен от предишния.Ако го бяха изпълнили досега да са здрави като гранитни блокове.Ама не са.
  • #5
    15 rate up comment 1 rate down comment
    M ( преди 12 години )
    Хайде стига сте плюли. Тук за която и марка да излезе статия и все се започва с помията. Като не ви харесва Рено, не си вземайте. Карайте каквото ви харесва и това е. Всеки си има стил на каране и ако колата му не отговаря на този стил се чупи. Каквато и да е марка. И докато плюете и си чешите топките или други работи, хората продават коли. И то продават яко. Рено Клио е сред най-продаваните коли в цял свят. Не съм карал Рено Клио, но числата как да ги оспориш. Който е карал и иска може да хули
  • #4
    2 rate up comment 11 rate down comment
    наблюдател ( преди 12 години )
    наблюденията ми идват пот рено/меган клио 2006 г. но преполагам че французина няма да изневери на хомосексуалната си природа. това не са коли а лакатушещи ладийки. ного зле се държат на пътя, а вътре всичко скърца и излъчва усещане за евтино и руско. бензините харчат яко, а дизелите не вървят. ужасссс. не знам въобще как може да има фенове на рено. единствено ситроен са някаква марка.
  • #3
    7 rate up comment 2 rate down comment
    incompetent ( преди 12 години )
    Оф, и АутоМедия няма ли да си оправи вече "кyp"-венските номера??????
  • #2
    5 rate up comment 10 rate down comment
    incompetent ( преди 12 години )
    Наистина, може би най-скучният европейски хечбек. Дизайнът отвън и отвътре винаги ме е отблъсквал. Всички конглокенти са изглеждали по-добре. Рено определено са в застой.
  • #1
    4 rate up comment 11 rate down comment
    TURBO_CHARGED ( преди 12 години )
    идва и си отива - безславно като предната