IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Видео - BMW 6-Series Gran Coupe

Купе версията на 6-Series по време на един от финалните тестове.

Видео - BMW 6-Series Gran Coupe

Версията с четири врати на 6-Series, обозначена с името Gran Coupe, трябва да направи своя дебют през следващата година. В момента инженерните на BMW провеждат финалните тестове на бъдещият конкурент на Mercedes-Benz CLS, които за радост на феновете на марката са запечатани от видеокамерата на автопапарак.

Колата е прикрита с камуфлаж, но изглежда напълно готова за поточните линии на компанията. Тя както знаете, има аналогично междуосие с последната 5-Series (2968 мм), но е по-широка и по-ниска от нея, като също така има и по-широка следа. Общата дължина на BMW 6-Series Gran Coupe е по-голяма с около 51 мм от тази на основният му конкурент Mercedes-Benz CLS, като достига 5006 мм.

BMW 6-Series Gran Coupe се отличава със странични прозорци без рамка, но все пак има Б-колонка. За да се намали теглото на возилото баварците използват алуминий за вратите и предния капак, а калниците и капака на багажника се изграждат от специална пластмаса.

Двигателите, които ще задвижват купето с четири врати, когато стъпи на пазара, ще бъдат заети директно от новата 6-Series. Ще бъдат налични и xDrive версии.

0 от 500