IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови козметични промени при Volvo XC90

Почти десет години след пускането на пазара, SUV модела Volvo XC90 претърпя нови промени.

Нови козметични промени при Volvo XC90
В началото на годината колата беше променена външно и в интериора, а на двигателя с обем 2.4 литра бяха добавени 15 к.с.
 
 
Сега промените отново са малки, във външния вид и в техническата част. Сребърните релси на покрива ще бъдат вече стандартни за модела, както и сребристата предпазна кора под предната броня и предпазните кори в долната част на вратите. Фаровете и задните светлини имат леки промени също, а джантите с размер 18 цола в матово сребристо са изцяло нови.
 
 
В интериора алуминиевите допълнения вече са в стандарта, както и кожените дръжки на вратите и бялото фоново осветление на приборите. Промените в интериора при версия R-Design са по-големи, като включват ново покритие на седалките и нови панели на вратите, както и 19 цолови лети джанти.
 
 
Чрез Bluetooth, музикалните записи на мобилните ви устройства ще може да звучат през аудиосистемата на автомобила.
0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Agent_Slavov ( преди 12 години )
    Хубав семеен джип с приличен багажник и добро дизелово моторче.. чудно :)
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 12 години )
    Тия задни LED светлини нещо не ми се връзват за XC90. Ако бяха променили целият светлинен блок и LED-овете да стигат до горе (подобно на XC60) щеше да се получи по-добре.
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    Автомобилът е страхотен, но вече е на много години и не виждам, защо някой би си го купил нов... Време е за цялостно обновление на модела.
  • #3
    3 rate up comment 6 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Колко демоде изглежда само тоя дизайн. Вече почва да заприличва на китайски автомобил. да се напънат още малко, може и да продадат някоя друга бройка в Китай.
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    М. ( преди 12 години )
    Ванчоо и сам можеш да си отговориш. Пари нямат :(:(:( за съжаление. Щот вместо да си купуват волво хроата си купуват евтините Хуйдай и хонда ***
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Иван ( преди 12 години )
    Не мога да разбера ращо не обновят модела а само правят фейслифтчета.