IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е концепцията DC100

Land Rover Defender е един от най-популярните модели на британската марка.

Това е  концепцията DC100
Производителят, който сега е под контрола на индийската корпорация Tata Motors, реши че е време да подготви потребителите за следващото поколение на автомобила.
 
 
Във Франкфурт ще бъде представена концепция, която ще показва как ще изглежда следващата генерация на Defender. Производството на новия модел е предвидено за след около 3 години.
 
 
Шефът на дизaйнерите в Land Rover, Гари МакГъвърн коментира DC100 така: „Да заменим иконата Defender е едно от най-големите предизвикателства в автомобилния свят, това е любим автомобил на много хора по света. Това което виждате не е окончателен вариант а начало на едно пътуване което да стигне до подходящия за 21 век Defender“.  
 
0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    tiq gumi za offroad li sa???
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Субарувич ( преди 12 години )
    Концепцията ми харесва, но дифендър не може да има наследник. Всеки монтьор в Африка, Азия, Южна Америка и т.н. познава из основи техниката на дифендър, защото се произвежда от петдесет години. По същата причина части могат да се намерят навсякъде, а ако случайно няма, винаги може да се пригоди нещо от парче тел и метална тръба :) А на новия дали му познават техниката в дълбока Африка? Съмнявам се.
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    нов ( преди 12 години )
    Крайно хаотична концепция.Вероятно очакват негативна реакция и за това превантивно заявяват, че никак не е окончателна.По-добре е да се запазят старите форми, с подмяна на материалите - алиминий, композит или каквото там решат, да сменят твърде остарелия двигател от форд транзит, да използват шасито на диско - 3, да монтират адекватни светлини и ...толкова. Тази предница със силует на Паджеро не кореспондира с идеята за иконичния статус на дифендър.
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    blago ( преди 12 години )
    повече ми прилича на Дискавъри 3.Няма ли да е по-добре да е 5 врато?
  • #4
    12 rate up comment 1 rate down comment
    дон Шопеску ( преди 12 години )
    Изглежда малко веселяшко ... Ако не беше надписа, щях да си помисля че е поредното Mini
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    thebrainless ( преди 12 години )
    За качеството му на изработка и офроуд, може да се коментира само когато е вече на пазара. На господин Гари МакГъвърн бих му казал, можехте малко по-добре, жалко е наистина че няма никаква приемственост.
  • #2
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    не ми е съвсем ясно как този паркетник ще е новият дефендър. Освен ако са решили да правят градско джипче. на пръв поглед се набиава ниският просвет, вероятно липсата на шаси и като цяло.....това си е един нов фреелендър. А последният е пълен с проблеми..например раздатъчната кутия.
  • #1
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Skoda Yeti ?!