IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Последни тестове за Ford B-MAX

Ford поставя финалните щрихи на серийната версия на малкия MPV модел, създаден на платформата на Fiesta.

Последни тестове за Ford B-MAX
B-MAX преминава през последни тестове в Европа и макар тук да е хванат с маскировка, тя е лека и не може да скрие, че автомобила е много подобен на концепцията показана в Женева през март тази година.
 
 
Запазена е и задната плъзгаща се врата. Единствената по-забележима промяна в сравнение с концепцията е в наличието на дръжки на вратите и в по-малките лети джанти.
 
 
От тези снимки обаче, не може да се каже, дали Ford е добавил В колонка на модела. Също като конкурента Opel Merivaq и B-MAX ще може да настани петима пътници на два реда седалки. Двигателите за B-MAX ще са доста широка палитра, но да споменем този с три цилиндъра, турбина и обем от 1.0 литра.
 
 
Той ще дава мощност и максимален въртящ момент като един среден атмосферен бензинов двигател с обем 1.6 литра. Ford B-MAX ще бъде глобален модел, но вероятно няма да стигне до пазара на САЩ.
 
0 от 500