IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Opel са оптимистично настроени

В Opel/Vauxhall прогнозират да увеличат продажбите на нови автомобили през тази година със 100 000 броя.

В Opel са оптимистично настроени
В немското списание Manager Magazin източници от подразделението на  General Motors Co. прогнозират нарастване на печалбата с около 5% до 2016 година.
 
 
През 2010 в Опел са продали 1.19 милиона автомобили, а за тази прогнозата е да реализират 1.3 милиона продажби.
 
Главният изпълнителен директор на Opel, Карл-Фридрих Щраке прогнозира, че още тази година фирмата ще заличи загубите, което е с около година по-рано от очакваното. Според изпълнителният директор, ще нараснат печалбите от продажби извън Европа, като те ще се увеличат от 60 000 до над 150 000 през следващите три години.
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 3 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Не казвам нищо лошо за Опел. Просто казвам, че ако си останат със сегашните мотори, конглокенцията ще ги изяде с парцалите. И не си го измислям аз. Щом Ауто Билд твърдят това, познай кога германците ще заобичат Опел както преди 15-20 години. За теб може да няма проблеми с двигателите, но за списанията има, което е и важно за продажбите на даден автомобил. Щото ако ти кажат, че нещо не става, ти не си играеш да пробваш, а отиваш при конглокента.
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    До КБ ( преди 12 години )
    Опел винаги е имал добро окачване - бъркаш марката, която има тези проблеми! Въпрос на вкус е - но Опел винаги е имал и доста сносен дизайн и визия - пак бъркаш марката. Колкото до двигателите - има, разбира се, какво да се желае - но тук говорим предимно за дизелите.
  • #2
    3 rate up comment 8 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    С тая Ампера и цената и, няма да стане работата. Трябват и нови мотори, не само отбиване на номера. Поне на окачване и визия го докараха. Доколкото се сещам от статистиката, Опел са добре само в Полша, където се и произвеждат подобни автомобили. В останалите държави са доста назад.
  • #1
    1 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хлопи мечтае да излезне на плюс :(