IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

АвтоВАЗ обяви цените на комби версията Lada Largus

Новият комби модел на Лада ще струва на руския пазар 342 000 рубли (около 15 800 лева).

АвтоВАЗ обяви цените на комби версията Lada Largus
Цената на лекотоварната версия е 310 000 рубли (около 13 700 лев). Цената на новия модел беше съобщена от президентът на АвтоВАЗ, Игор Комаров.
 
 
Пътническата модификация ще се предлага с пет и със седем места. Наред с това новият Ларгус има седалка на водача, която се регулира по височина, АВS, климатик, аудиосистема с MP3 плейър, предни и странични въздушни възглавници и система ISOFIX за детска седалка.
 
Комби версията Lada Largus ще се прави на същата платформа на която се сглобява и Logan. Серийното производство на Largus ще започне през второто тримесечие на 2012 г.
 
Да напомним, че версия седан на автомобилът с ниска цена, наречен Lada Granta има цена от 229 000 рубли (около 10 100 лева). Продажбите на Lada Granta ще започнат в Русия от този декември.
0 от 500
  • #8
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    някак си обаче изглежда по-добре от дачия логан
  • #7
    17 rate up comment 1 rate down comment
    KLASIKA ( преди 12 години )
    Добър ден колеги.Мъка,не мъка-правят се купуват се!криза няма!Рено е купила достатъчно акции от Лада...Логан пък е доказано здрав....Руснаците пък ще я направят още по здрава...Всичко си е изчислено,на добра цена и с доста екстри и модернизирана,пащ ще има износ зад граница.Така стоят нещата,явно номера все минава и дори и да не одобряваме,стратегията е налице и не води до провал.дори да е странно...Приятен ден.
  • #6
    6 rate up comment 8 rate down comment
    11 ( преди 12 години )
    Нека сме обективни има напредък.Освен тесла *** използват вече ренде.
  • #5
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хайде, Ладата я спряха, ето я новата Лада. Онази я правеха без промяна по италиански лиценз почти 50 години. Значи тази ще я правят по френски до към 2060-та година. Макар, че те все още ползват лиценза на Фиат - Лада Нива е с доста фиатски части от 60-те години на миналия век.
  • #4
    25 rate up comment 1 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    Никой не краде от Дачия. Рено почти са изкупили Лада. И ако някой си направи труда да прочете предишните статии ще разбере, дали някой е откраднал нещо или не?! Все едно да кажеш, че Рено са копирали Дачия, защото в Южна Америка Логан се продава, като Рено Логан.
  • #3
    25 rate up comment 2 rate down comment
    До 1 ( преди 12 години )
    Това Е Дачия с емблема на Лада. Никой нищо не краде в случая, защото всички са собственост на Рено.
  • #2
    6 rate up comment 9 rate down comment
    лада логан :) ( преди 12 години )
    хахахахаха РУСИЯ ПОВЕР хахахаха
  • #1
    12 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Мн хубав пример как се краде от Дачия.Защо милите руснаци продължават с мъките да правят автомобил незнам.Да си правят танкове и самолети и да оставят автомобилостроенето на хората които го могат.