IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Боклукчийски камион увисна от втория етаж (Видео)

15-тонната машина разбила стената на паркинг в Ню Йорк.

Боклукчийски камион увисна от втория етаж (Видео)

Само в рамките на последните няколко месеца писахме за австралийка, която падана от шестия етаж на паркинг с кола си и за рускиня, която "паркира" своя Brabus от третия етаж на паркинг.

Сега подобен инцидент причини и боклукчийски камион в Ню Йорк. Тежащата 15 тона машина проби предпазната стена на паркинг в Ню Йорк и увисна от втория етаж, задържайки се само на задните колела.

От информацията става ясно, че шофьорът на камиона е спасен в рамките на няколко минути, но самият камион е висял там в продължение на часове, тъй като огромното му тегло е затруднило екипите.

В досегашните случаи, като причина за инцидентите се сочеше объркване на педалът на спирачката с този на газта. Вероятно и шофьорът на камиона е "скочил" върху грешния педал...

Вижте видео от куриозното събитие

0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Сам го каза, тук плащам като ме облъчват с реклама. Така че пак плащам. Но е противно да те карат да цъкаш за да минеш и през двата сайта за да се отчетат повече кликове. При това в крайна сметка не намирам нищо повече от това, което съм прочел и видял още преди да съм кликнал.
  • #4
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Веднага! Тук за какво плащаш? Сам си влязъл тук, сам си си изгубил времето ;)Медиите се издържат от реклама, няма как да е иначе ;)
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Недоволен съм винаги когато някой се опитва да ме прецака за да изкара на гърба ми някой лев. Когато е кошкар и изкарва стотинки като ми губи времето също съм недоволен. Когато плащам за нещо което получавам и това, което получавам е това за което плащам съм доволен. За парното никога не съм недоволствал. Живея в ново строителство, никой не краде и ми е изгодно и удобно. Кабелна не плащам. Пробвай пак!
  • #2
    4 rate up comment 4 rate down comment
    :( ( преди 12 години )
    Представям си като си плащаш кабелната или парното как кълнеш, щом мразиш толкова много тия дето не ти искат стотинки...
  • #1
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Мразя мародерския ви сайт! Цъкам на видеото и се прехвърлям на другия ви сайт, където първо изглеждам една реклама, а след това има видео което е общо взето същата снимка, а текстът зад кадър е същият който сте публикували тук. Да ви приседнат стотинките от цъканията и рекламите! Подигравате се на потребителите си, но рано или късно ще ви се върне. Нивото ви е ултра ниско.