IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Accent най-подходящ за ученици

Експертите от американския автомобилен справочник Kelley Blue Book, посочват пет нови модела, най-подходящи за ученици.

Accent най-подходящ за ученици
Колата на която ще се качат 16 до 19 годишните водачи, трябва да бъде сигурна, евтина икономична и надеждна, но също така да има стилен дизайн и добро поведение на пътя.
 
Според справочникът днес най-удобната кола втора употреба подходяща за ученици е кросоувъра Suzuki SX4 произведена през 2007 г. Според експертите на Kelley Blue Book, това е най-изгодният автомобил 4х4 на пазара в САЩ, а предаването към четирите колела дава сигурност, особено в северните щати. Наред с това колата има 7 години гаранция или 100 000 мили (160 000 км).
 
 
На второ място е Chevrolet HHR, като изборът е заради интересния ретро дизайн. На трето място е Kia Sedona модел 2007 г. Той има голям багажник и просторен интериор с три реда седалки. Четвърти в списъка е Ford F-150 също модел 2007 г. като тук изборът е направен заради петте звезди за безопасност дадени на автомобила от Националната администрация по безопасност на движението в САЩ.
 
На пето място сред най-подходящите автомобили за ученици в САЩ е избран Nissan Sentra, модел 2008. Той е в списъка заради много икономичния си двигател, според експертите от справочника.
 
При новите автомобили, лидер като най-подходящ за ученици е Hyundai Accent, заради стилната му външност, богатото оборудване, просторния интериор и икономичната му работа, както и заради приемливата цена.
 
Втори е Honda Fit (Jazz), а трети Ford Focus от трето поколение. Интересно е, че на 4 място е хечбека Fiat 500, който се появи на пазара в САЩ неотдавна, а пети е Chevrolet Cruze. В САЩ учениците могат да управляват автомобил от 16 годишна възраст.  
 
0 от 500
  • #18
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Stavros ( преди 12 години )
    Пиша за първи път във форум АМ-"Шкода" вСАЩ - много голям смях.Много рано ще меоткажете...
  • #17
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ти от кое село си,лек?Фабии такси почти няма,нови изобщо.Разни шевролетчета ги утрепаха от бой,добро и евтино.P.S:Безотказна Октавия казваш.Развесели ме!Това е вица на деня.А бе ти да не пишеш от затвора,с 10 годишна присъда и да не знаеш какво става в истинския свят?
  • #16
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не просто Октавията е с 1/3 по скъпа от Хюндай. *** виж някое такси Октавия или още по-лошо Фабия на по 500 хиляди километра с по една смяна на съединителя само. Безотказни е вече поразтропани, но пушки. Няма да видиш бакшиш да се оплаче от Шкода, просто Хюндайте са направо без пари.
  • #15
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Те пробваха със шкоди и до там.Бакшишите прекръстиха Октавия на Оставия...:))) съвсем основателно.
  • #14
    7 rate up comment 2 rate down comment
    ??? ( преди 12 години )
    Защо в БГ такситата не са Фолксваген ???Защото от ремонти щоферите няма да имат време за превоз на клиенти!!!
  • #13
    5 rate up comment 1 rate down comment
    до ОК Супертранс ( преди 12 години )
    Ти си мечтаеш за Мерцедес.Нали в Германия TAXI са Мерцедес Е clas.
  • #12
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хубава кола е този Акцент.Полото е като дялкана с тесла китайска треска.
  • #11
    8 rate up comment 3 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Тук *** карат тройкиЗа какви Хюндаи говорите? От тройката по-убаво нема, сучи задница на десен завой и ускорява по-бързо, отколкото спира. Ето това е колата мечта за тийнейджърите в БГ
  • #10
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Естествено че тази "кола" е за предпочитане от вечно развалящия се,пластмасов,но за сметка на това скъп гоуф.
  • #9
    6 rate up comment 7 rate down comment
    ОК Супертранс ( преди 12 години )
    Как за ученици бре,по-хубаво от Хюндай Акцент такси няма. Като им сложим метана,с малките моторчета под капака стават ракетки,на светофарите ги *** до червеното и излитат с няколко гърмежа! Хюндая си е хюндай жълтичък спретнат с табелка ''Такси'' на тавана...идилия!