IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новини от Saab

Бъдещият Saab 9-3 от ново поколение ще получи ново име.

Новини от Saab
Тази идея сега се разглежда от шефовете на фирмата, съобщава изданието Automotive News. Доскоро се считаше, че промяната ще бъде само изчезването на тирето в името и новата генерация ще бъде Saab 93.
 
 
От шефът на американското подразделение на Saab става ясно, че новото поколение ще се появи през 2013 година.
 
Според Тим Колбек дизайнът на колата ще бъде „смела интерпретация на модел на шведската марка правен преди години”. Според него, във фирмата са се върнали на решението да се разработи и компактен хечбек 9-2.
 
В момента се разглеждали „пет версии на дизайн за 9-2”. В близките планове на Saab са да бъде пуснато производството на 9-4X, 9-5 и 9-3 модел 2012 година.
 
В бъдеще фирмата с китайския си партньор Zhejiang Youngman ще организират съвместно предприятие, което ще прави три нови модела - 9-1, 9-6 и 9-7.
 
 
Стана ясно, че производството в завода на фирмата в Тролхатан (Швеция) ще бъде възобновено на 29 август, докогато трябва да бъдат разчистени проблемите с изплащане на работните заплати и парите които фирмата дължи на доставчици.
0 от 500