IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

НЕОФИЦИАЛНИ СНИМКИ НА НОВОТО FERRARI F430 CS

Днес се появиха неофициални снимки от новото Ferrari  F430 Challenge Stradale, като автомобилът е „хванат" близо до завода в който се произвежда в Миранело.

НЕОФИЦИАЛНИ СНИМКИ НА НОВОТО FERRARI F430 CS
Очаква се новият модел на Ferrari да бъде представен официално към края на тази година, като ще има V8 двигател с обем 4.3 литра. Максималната мощност ще бъде 525 к.с. при 8 500 об/мин, а максималният въртящ момент е 475Nm при 5 750 об/мин. Заради повишената мощност инженерите на Ferrari променят ауспуховата система, като накрайниците са разположени по-високо над задната броня. Променена естествено е и спирачната система, като е увеличен диаметъра на спирачните дискове. Финалната версия на Challenge Stradale ще се отличава от стандартния F430 по уникално лекото си лично тегло, по-ниско от стандартната версия с около 100 кг, както и по специално конструираните джанти от леки сплави и новата предна броня с уголемени отвори за въздух.
0 от 500