IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

НЕОФИЦИАЛНИ СНИМКИ ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА SUPERB II

Новото поколение на флагмана на Skoda трябва официално да се появи през идната година. Тези дни обаче се появиха неофициални снимки от завода, където Superb II вече се произвежда и преминава през първи тестове.

НЕОФИЦИАЛНИ СНИМКИ ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА SUPERB II
Според информации в чешките медии, по пътищата на страната преминават през изпитания около 20 автомобили и в зависимост от резултатите, някои дребни детайли все още могат да бъдат променени. От снимките личи, че и при Superb се приема новата стилистика, тръгнала от Roomster. Предните светлини сякаш са инспирирани от концепцията Skoda Joister. Задните светлини са извити и влизат в задните калници, но в същото време и в капака на багажника. Уникална е задната врата на новия Superb. Тя може да се отваря изцяло заедно със стъклото или само като капак на багажника. Интересно е, че днешният Superb е произвеждан на платформата на предпоследната генерация Volswagen Passat, а новия, както и Skoda Oktavia II, ще бъде произвеждан на шасито на VW Golf. Автомобилът ще бъде оборудван много добре, като ще има освен сензор за паркиране и камера, показваща пространството зад него. Може би най-интересна е информацията, че новият Superb ще бъде по-евтин от сегашния, който във версията с бензинов двигател 2.0 литра и мощност 85 kW сега в Европа струва около 21 000 евро. Появиха се информации, че новата Skoda Superb може да бъде показана още идния месец в Женева като концепция.
0 от 500