IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи образи на серийната Impreza XV

Изданието China Car Times публикува първите образи на модификация off-road на Subaru Impreza от ново поколение.

Първи образи на серийната Impreza XV
Образите са постъпили в патентното ведомство на Китай. Личи, че този автомобил е взел доста от стила на концепцията XV, която беше показана през април на салона в Шанхай.
 
 
Вижда се, че колата ще има нова радиаторна решетка, модернизирани предна и задна брони, нови арки над колелата и прагове защитени от пластмасови предпазни кори. Според информацията в China Car Times, колата ще бъде с двулитров двигател тип boxer и трансмисия Lineartronic.
 
 
Седанът и хечбека Subaru Impreza от ново поколение бяха представени през април на салона в Ню Йорк. Междуосието на Impreza е увеличено с 20 мм докато собственото тегло на колата е по-ниско с 50 кг. Според производителите здравината на каросерията е повишена с 25% в сравнение със сега актуалната версия на модела.
 
 
За автомобила ще се предлагат два типа предаване 4х4 – с механично превключване ще се подсигурява симетрично предаване на движението към четирите колела, а чрез електромеханична муфа движещият момент ще се разпределя в зависимост от условията на пътя.
0 от 500