IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley модернизира Continental Speed

Продължават тестовете на модел 2012 на Bentley Continental GTC Speed.

Bentley модернизира Continental Speed
Най-новите шпионски снимки са хванали автомобила на пистата Нюрбургринг, където преминава през високоскоростни тестове.
 
 
Модернизираната и освежена външно версия на GTC Speed е приела някои от стиловите особености на по-новите модели на фирмата, включително и от Mulsanne, от който е цялата предна част и фаровете.
 
 
Променени са предната и задна брони, има промяна и в някои от панелите на каросерията. Модернизиран е и интериора на автомобила.
 
 
Засега от Bentley пазят мълчание за техническите промени по Speed, но очакванията са новите GT купе и GTC кабриолет да получат по-висока мощност за сметка на промени в турбодвигателя W12.
 
 
Прогнозите са мощността да достигне до около 620 к.с. Автомобилът е със система за предаване на движението към четирите колела.  
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    nikoi ( преди 12 години )
    е сега и да се обиждате ли трябва ?
  • #7
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    *** нали това ти казах, продължавай да си повтаряш че хората с 10 пъти по-високо образование са по *** от теб. Въпреки очевидните факти които доказват обратното. Виждам че дори знаеш какво не знаела Английската кралица. Ти си от най-тъпите ***. По ниско стъпало няма. Вероятно ако се замислиш кой професори са преподавали на кралицата и в кои престижни университети е завършила и вероятно общува с най-големия световен елит, може и да осъзнаеш колко *** *** си пред нея.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    eddie ( преди 12 години )
    Vidqh chervenata sapchica, a vylka gde e :)))
  • #5
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Shit! ( преди 12 години )
    ОМГ, английската кралица била фен на марката, СМЯХ! Ако беше фен на марката поне щеше да знае кой я е създал и какво е работил преди да създаде Bentley, а се съмньявам да знае нещо друго за марката освен, че е английска, което вече е спорно, че като гледам май само емблемата е оригинална, всичко друго по колата е немско, китайско и какво ли още не! А и кралицата се вози в Bentley не за друго, а нали трябва да се покаже като традиционалистка и консервативна, повечето англичани са такива! С други думи, кралицата я возят в каквото и кажат! Тя просто има представителни функции, нищо повече!
  • #4
    4 rate up comment 3 rate down comment
    До Striker ( преди 12 години )
    *** вземи си избърши лигите където са ти текнали докато гледаш това Бентли и знай че дори Английската кралица има две Бентлита и е фен на марката а ти *** може може да се успокояваш като си вярваш че това Бентли не на не знам си каква платформа. Само че ти нямаш нито образованието, нито акъла, нито парите, името и славата на хората които си дават парите за такива коли. Тоест ти си пълна нула пред тях, така че повтаряй си че те са балъците, въпреки всички факти доказващи обратното.
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Striker ( преди 12 години )
    Защото това е рецептата на ВАГ - фрас-прас, на една платформа 5 модела. Малко напудряне и етоо - нов модел на двойна цена! Да плащат балъчетата :)
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Важното е въпросната група да прави супер автомобили и май успява. Когато през 1998г.БМВ и Фолксваген купуват марките Ролс Ройс и Бентли който всъщност са били произвеждани от една фирма Rolls-Royce Motors, която пък е купувала двигателите от БМВ и имат договор с Р.Ройс. Тогава ФВ и БМВ се договарят БМВ ще прави двигателите на Ролса и Бентли до 2002г. а ФВ ще държи правата и ще продава колите и на двете марки а след това ФВ ще продаде Ролс Ройс на БМВ а ФВ вече ще поеме двигателите на Бентли.
  • #1
    7 rate up comment 3 rate down comment
    bai ivan ( преди 12 години )
    не мога да разбера въпросната група, притежаваща вече половината европейски марки и вече обмисляща вероятно и нахлуване в Полша, защо си дегизира новите модели като разликите от старите, поне външно, са МИНИМАЛНИ?!