IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новини от Lexus

Lexus ще прави нов компактен кросоувър, който ще се конкурира с BMW X1 и Audi Q3.

Новини от Lexus
Моделът на Lexus ще бъде създаден на базата на Toyota RAV4. Този модел ще се предлага на пазара само с хибридно задвижване. Според информация на немското издание AutoBild, новият модел ще бъде обозначен като CX 300h.
 
Общата мощност на новия Lexus ще бъде 200 к.с. От фирмата заявяват, че средният разход на гориво няма да превишава 5 литра на 100 км.
 
 
Работата над компактния кросоувър на Lexus потвърди един от високопоставените мениджъри във фирмата, Тони Крамбс. Според него, новият модел ще помогне за увеличаване на продажбите и за по-силна конкуренция от страна на японската фирма с немските BMW, Audi и Mercedes-Ben.
 
Според Крамбс в моделния ред на Lexus в близко време ще се появи и ценово достъпен семеен седан, който ще бъде заместник на модел ES 300. Още една новина от японския производител ще бъде голям, седем местен off-road. Този модел ще се конкурира с BMW X5, Mercedes-Benz GL и Audi Q7.
 
Стана ясно и това, че хечбекът Lexus CT 200h ще бъде предлаган и със система имаща по-висока мощност. Сега този модел има мощност от 136 к.с. идващи от бензинов двигател с обем 1.8 литра и комплект акумулатори.
 
0 от 500
  • #49
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Лексусче, според теб само балъци си купуват немски коли! Плащат скъпо и прескъпо за новият си автомобил и след това всеки сезон се редят на опашка пред дилърите да си платят за смяната на дефектните части!!!
  • #48
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Немските еднодневки-икони не обявяват сервизни акции,а клиентите им си плащат за дефектите!
  • #47
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    На истина тойотките са номер едно в класацията за МНОГОМИЛИОННИ СЕРВИЗНИ АКЦИИ
  • #46
    4 rate up comment 8 rate down comment
    LEXUS ( преди 12 години )
    Да,понеже са продадени за 2 години напред, за това Тойота е номер1. :)
  • #45
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Само балъците плащат 200.000 до 1.500.000 EURO за икони, нали така лексусче миличко и заблуденичко.
  • #44
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Поражения през 2010 от земетресения и цунами нямаше. А скъпите европейски модели са продадени за 2 години напред. Защо ли???
  • #43
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Акио Тойода ( преди 12 години )
    Слабостта в приходната част на Toyota се усеща през цялата финансова 2010 г., която приключи в края на март. Чистият автомобилен бизнес достига оперативен марж от едва 0,8% от приходите. Почти 70% от печалбата се дължи на финансовия отдел на компанията с рекордния резултат от почти 3 млрд. евро - Toyota, една истинска банка с автофабрика.
  • #42
    4 rate up comment 9 rate down comment
    LEXUS ( преди 12 години )
    Кой е тъпият ли? Ти си тъпият, защото теста не се прави от експерти от целия свят, а от 2-*** журналисти, при това глупави като теб, за да сравняват стар модел с нов модел и със ппо-нисък клас друга кола.
  • #41
    4 rate up comment 8 rate down comment
    LEXUS ( преди 12 години )
    Как да имат растеж при земетресение и цунами. Ти за растежа не се плаши- Тойота е номер 1. Гледай немските еднодневки къде са.Само й дишат прахта :))))
  • #40
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Колко тойотки с цена над 100к. EURO имат 30-40% растеж на продажбите по време на световна икономическа криза???