IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новини от Lexus

Lexus ще прави нов компактен кросоувър, който ще се конкурира с BMW X1 и Audi Q3.

Новини от Lexus
Моделът на Lexus ще бъде създаден на базата на Toyota RAV4. Този модел ще се предлага на пазара само с хибридно задвижване. Според информация на немското издание AutoBild, новият модел ще бъде обозначен като CX 300h.
 
Общата мощност на новия Lexus ще бъде 200 к.с. От фирмата заявяват, че средният разход на гориво няма да превишава 5 литра на 100 км.
 
 
Работата над компактния кросоувър на Lexus потвърди един от високопоставените мениджъри във фирмата, Тони Крамбс. Според него, новият модел ще помогне за увеличаване на продажбите и за по-силна конкуренция от страна на японската фирма с немските BMW, Audi и Mercedes-Ben.
 
Според Крамбс в моделния ред на Lexus в близко време ще се появи и ценово достъпен семеен седан, който ще бъде заместник на модел ES 300. Още една новина от японския производител ще бъде голям, седем местен off-road. Този модел ще се конкурира с BMW X5, Mercedes-Benz GL и Audi Q7.
 
Стана ясно и това, че хечбекът Lexus CT 200h ще бъде предлаган и със система имаща по-висока мощност. Сега този модел има мощност от 136 к.с. идващи от бензинов двигател с обем 1.8 литра и комплект акумулатори.
 
0 от 500
  • #9
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Акио Тойода ( преди 12 години )
    Слабостта в приходната част на Toyota се усеща през цялата финансова 2010 г., която приключи в края на март. Чистият автомобилен бизнес достига оперативен марж от едва 0,8% от приходите. Почти 70% от печалбата се дължи на финансовия отдел на компанията с рекордния резултат от почти 3 млрд. евро - Toyota, една истинска банка с автофабрика.
  • #8
    17 rate up comment 13 rate down comment
    AE95 ( преди 12 години )
    Ядосаха се японците, че почнаха да губят пазарен дял, освен това ги обвиниха несправедливо за спирачките, макар, че после им се извиниха, но и от тази антиреклама загубиха доста клиенти, за капак и земетресението с цунамито......е сега ще видим японския отговор.Сигурен съм, че ще пуснат модели и разработки на които останалите производители за сега няма да могат да отговорят адекватно и доста ще се поизпотят!
  • #7
    11 rate up comment 15 rate down comment
    М ( преди 12 години )
    Джийп Ренглър му е майката ... тая ко4ина .. не мерси
  • #6
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не е така,защото техниката на Лексуса няма нищо общо с тази на Рав 4.
  • #5
    14 rate up comment 13 rate down comment
    Пацо Змея ( преди 12 години )
    Като правят Q5 на базата на Тигуан - всички казват, че ти продават VW облечено като Ауди.Ами да ти продадат Рав4 облечен като Лексус какво е?Рав4 не е лош автомобил, но вози отвратително.
  • #4
    18 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Лексус отново ще остави конглокенцията безпомощна. Такъв разход от 5/100 за СУВ няма никъде,при това с 200 коня безшумен хибрид.Евала на японците.
  • #3
    7 rate up comment 5 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    vreme be6e da izkarat o6te nqkoe SUV-4e...v USA ima edni ogromni s formata na landcruiser, samo emblemata im smenqt, no tul gi nema...downsizing mu e maikata!
  • #2
    11 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ПО-СИЛНА КОНКУРЕНЦИЯ ЗА НЕМСКИТЕ ИКОНИ
  • #1
    25 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако наистина разхода е не повече от 5/100 ще бъде невероятно постижение за този клас.