IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първото Ferrari FF е за Япония

Продадоха го на благотворителен търг.

Първото Ferrari FF е за Япония

Ferrari проведе специален благотворителен търг в Япония през изминалия уикенд, където италианският автомобилен производител събра повече от $ 724,000 в помощ на жертвите от скорошното земетресение в Япония. Над 200 души участваха в благотворителната инициатива, която се проведе в италианското посолство в Токио.

Главната част от сумата е набрана от продажбата на първото произведено Ferrari FF, което е вече собственост на архитект от Токио. Освен уникалната кола, Ferrari предложи на търг и различни аксесоари с автографите на F1 отборът на марката.

Приходите в размер на $724,000 са предназначени за един от най-силно засегнатите градове от земетресението и последвалото цунами - Ishinomaki, където Ferrari планира да построи училище.

С подобна благотворителна инициатива може да се похвали и Aston Martin, който преди време дари средствата от продажбата на свръхлуксозен Rapide за същата кауза.

0 от 500