IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo S60 “Performance Project”

Volvo се съюзи с фирмите Polestar и Heico, за да създаде уникалната спортна версия на S60, наречена „Performance Project."

Volvo S60 “Performance Project”
Уникалната модификация е създадена на базата на T6 R-Design и има спортна изпускателна система и лети джанти с размер 19 цола от Heico, с гуми от Pirelli.
 
 
От своя страна от фирмата Polestar са „пипнали” електронното управление на двигателя (ECU). Това позволява на трилитровият турбодвигател да предлага 325 к.с. (242 kW) и максимален въртящ момент от 480 Nm. Това е повече с 25 к.с. и 40 Nm в сравнение със стандартния модел.
 
 
От Volvo вече съобщиха, че през 2012 ще пуснат „горещия” R-Design на S60 с модернизирания редови двигател с 6 цилиндъра, който ще има мощност от 325 к.с. и максимален въртящ момент от 480 Nm.
 
 
Очевидно и при горещата версия ще бъде използват получения резултат от Volvo, Polestar и Heico при разработката на „Performance project”.
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако интериора беше на нивото на екстериора цената и нямаше да има !
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 12 години )
    Ако вместо Форд беше казал рено - всички щяхме да те вярваме...
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Казваш за Форд,като за умрелите или добро или нищо!Е кажа де не е ли вярно това което съм написал?Явно няма какво да кажеш и го избиваш на комплекси.Яд ме е че една от любимите ми марки Волво беше употребена по най-долен начин.Толкова ли не можеш да вденеш,че нещата са взаимно свързани?Въпреки,че бяха източени и захвърлени Волво отново започва да си стъпва на краката,което няма как да не ме радва.Карай си умрялата Фиеста и си мисли,че си върха на сладоледа!То не 1 а 2 пъти си се набутал хахах
  • #3
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Реалист ( преди 12 години )
    Момче, къде в статията се споменава Форд, че ти го споменаваш няколко пъти?!Явно комплексите ти са много тежки.
  • #2
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Така е!Всеки,който се откъсне от задушаващата прегръдка на Форд просперира.Примери колкото щеш-Астън Мартин,Ягуар,Мазда и Волво.На прима виста се сещам за тези,но сигурно има и още.После нека някой има очи да ми разправя,колко добри били Форд.А за Волво много се радвам,че си стъпва на крака.Легендарна фирма дала толкова много на автомобилостроенето.
  • #1
    26 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Страхотен автомобил.Страхотна марка!!!!!