IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мисията: Възможна с BMW

Първи трейлър на Mission: Impossible - Ghost Protocol с участието на BMW i8 и 6 Series Сonvertible.

Мисията: Възможна с BMW

Най-новата лента от култовия филм е вече заснета и в момента се изпипват последните детайли, преди Mission: Impossible - Ghost Protocol да излезе на големия екран през декември.

Към момента можем да зърнем малка част от филма, благодарение на трейлърът, който се появи в интернет. По обичай и най-новата серия на Мисията Невъзможна включва много ръкопашен бой, престрелки, зрелищни каскади и разбира се - автоекшън.

Този път автопарка на лентата е поверен на BMW и по-специално на футуристичния i8 и чисто новото 6 Series Сonvertible. Именно те, заедно с Том Круз ще правят невъзможните неща възможни.

Как точно, може да видите на видеото долу

0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Тези лепнещи ръкавици дали хващат от скок? ХАХАХА :)Иначе видях 3 секунди с колите. Май най-хубавото във филма ще са колите, жените и ... май това е. Едно време и тръпка имаше в тези филми!!! Последната тръпка беше във филма "Бягство от затвора". След това всичко е пълна трагедия! Добре, че автопроизводителите все още не са почнали да се осират като Холивуд, че ще трябва да караме велосипеди! :)
  • #3
    8 rate up comment 6 rate down comment
    BMW Power ( преди 12 години )
    Щом ще има БМВ-та, поне ще има какво да се види като красота.Тъпо ще е ако са ги направили да изпълняват троен аксел от някоя скала, но пълно щастие няма.
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    IT ( преди 12 години )
    "По трилъра ше го познаеш" :)) От сега ми замириса на вкисната боза :)) освен недодялани дигитални експлозии едвали ще има каво друго да се види :) Много по интересно би ми било да зяпам документални кадри от ядренни опити и експлозии в YouTube...;)
  • #1
    16 rate up comment 1 rate down comment
    bai_h ( преди 12 години )
    много мигане, никакви коли...