IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

През тази година PSA очаква рекордни продажби

През тази година групата PSA/Peugeot-Citroen очаква още по-висок растеж от този през миналата.

През тази година PSA очаква рекордни продажби
В интервю за Automotive News Europe, шефът на PSA Жан Марк Гал заяви, че очаква значителен растеж на продажбите през тази година. Да напомним, че през миналата групата продаде по света над 3.6 милиона автомобила.
 
 
Жан Марк Гал обяви, че в PSA очакват да се предвижат напред в класирането на най-големите марки, като през 2010 групата беше № 7 по продажби на нови коли. Марката Peugeot е №8 по продажби, а Citroen беше № 13.
 
Според Гал, Peugeot има по-силни международни продажби в сравнение с роднинската марка, защото има място на пазари като индийския и иранския, където Citroen не се продава. Целта е Peugeot да стане седми в подреждането на марките по продажби до 2015 г, казва Гал.
 
В същото време Citroen присъства много силно на пазара в Китай, където открива второ смесено предприятие. PSA имат 16 завода в различни страни по света и планират да повишат производствения си капацитет в предстоящите години.
0 от 500