IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VOLKSWAGEN УЧАСТВА СЪС СПОРТНИЯ GOLF R32 В ЧИКАГО

Volkswagen представя днес в Чикаго своята спортна версия на Golf R32. Моделът е вдъхновен от състезателните автомобили и е със същия двигател, който се монтира и на доста по-скъпото купе Audi TT.

VOLKSWAGEN УЧАСТВА СЪС СПОРТНИЯ GOLF R32 В ЧИКАГО
R32 е с V6 и работен обем 3.2 литра, а максималната му мощност е 250 к.с. Стандартно колата е със системата 4MOTION или 4х4, като 75% от въртящия момент се пренася към задните колела. Ускорението на автомобила от 0 до 100 км/час става за 6.4 секунди. В интериора на R32 правят впечатление алуминиевите педали и анатомичните предни седалки. Аудиосистемата е висококачествена и има 10 репродуктори. В стандартното оборудване влизат също така и сензор за дъжд, аларма, темпомат, автоматична климатична система, борд-компютър и др. Накрайниците на ауспуховите тръби са хромирани, джантите 18 цолови, фаровете са Bi-Xenon а радиаторната решетка е с нов дизайн, специално за R32, който отличава спортната версия от стандартния Golf. В Чикаго стана ясно и това, че VW ще пусне и специална версия Golf GTI Cup през 2008 г. на американския пазар.
 
0 от 500