fallback

Opel с 31% ръст в България

Astra, Corsa и Insignia са основата на добрите резултати.

Продажбите на Opel в България за първите пет месеца на тази година бележат ръст от 31 процента, изпреварвайки ръста на целия пазар на нови автомобили и камиони с над 8 процента. Пазарния дял на Opel достигна 5,89 процента през месец май и 5,57 процента за целия период от януари до май тази година, което в сравнение със същия период на миналата година представлява увеличение с около 0,35%. Основни двигатели за този успех са моделите Astra, Corsa и особено Insignia, чийто продажби надвишават с близо 80 процента тези за същия период на предходната година, казват от компанията. В Европа марката се представя по аналогичен начин. През май немците записват седми пореден месец на нарастване на пазарния си дял в Европа в сравнение със същия период през миналата година. Европейският пазарен дял на марката нараства от 5.8 процента през май 2010 г. на 6.3 процента през май 2011 г. За периода от януари до май 2011 година Opel реализира общо 534,000 автомобила в цяла Европа, увеличавайки пазарния си дял на 23 от общо 27 европейски пазара.

Тагове:
fallback
  • #4
    niks ( преди 12 години )
    Ръста на Опел идват от това, че продават на институции като полицията, НЕК и др. Явно бутат сериозна пачка под масата, за да продават повече коли.
  • #3
    Субарувич ( преди 12 години )
    В момента Опел са най-надеждните европейски коли. Браво!
  • #2
    играч ( преди 12 години )
    Рекламата е трябвало да продължи- ... " и загнил по праговете" :D шегувам се
  • #1
    Анонимен ( преди 12 години )
    В днешния труд има голяма реклама на Опел Инсигния, с големи букви под снимката е написано:"Обожаван във Франция, имитиран в Корея. Произведен в Германия"
fallback
Последни