IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мека возия за G-Class от Brabus

Подробно за новото окачване с динамичен контрол BRABUS Ride Control.

Мека возия за G-Class от Brabus

Оборудваният с цели мостове всъдеход Mercedes-Benz G55 AMG притежава твърди настройки на окачването с оглед постигане на по-висока безопасност чрез намаляване на накланянето на каросерията и по-добри динамични характеристики при спортен стил на шофиране.

Новото двустепенно окачване BRABUS Ride Control променя това, подобрявайки значително възможността за комфортно пътуване в сравнение със серийното окачване на Mercedes-Benz G55 AMG.

При нормално шофиране комфортният режим на окачването осигурява значително по-меко возене от това на стандартния модел. Ефектът е особено забележим при движение с характерните за магистрали скорости или за движение по неравни пътища или извън пътя, казват представителите на Brabus за България.

При по-високи скорости и при желание за спортно шофиране, по-твърдата настройка на спортния режим осигурява динамично пътно поведение и допълнително увеличава резервите по отношение на безопасността.

Техническата база на новото окачване са по два газови амортисьора на всеки мост. Електронно контролирани клапани регулират обема на потоците в амортисьорите и по този начин и характеристиките на окачването.

Окачването BRABUS Ride Control допълнително включва изцяло автоматично регулиране на степента на твърдост. В комфортен режим контролният CAN-блок автоматично превключва в спортен режим само за пет милисекунди ако сензорите му регистрират, че определени параметри на движение като скорост, странично ускорение и ъгъл на завиване, могат да доведат до критична ситуация. Така по-твърдите степени на регулиране допълнително увеличават стабилността на автомобила.

По същия начин контролният CAN-блок регистрира завръщането към по-спокойния начин на шофиране. В този случай той превключва обратно в комфортен режим, за да осигури възможно най-мекия комфорт на возене.

Елегантен алуминиев превключвател с логото на Brabus, вграден в централната конзола, позволява на водача да избира между двата режима ръчно във всеки момент, дори по време на движение. Комфортният режим се поддържа до скорост от 170 км/час, след което електрониката превключва автоматично в спортен режим.

Окачването BRABUS Ride Control се предлага за всички модели на Mercedes-Benz G-Class, независимо от дължината на междуосието или обема на двигателя.

0 от 500