IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

PORSCHE ТЕСТВА НОВИЯ BOXTER

Porsche прави последните изпитания на обновената версия на роудстера Boxster. Очаква се премиерата на модернизирания модел да бъде тази есен на изложението във Франкфурт.

PORSCHE ТЕСТВА НОВИЯ BOXTER
Първите впечатления от новия Boxter са, че сега прилича повече на Porsche 911 и купето Cayman. В същото време не може да се каже, че колата е претърпяла някакви съществени промени във външния си вид. Фаровете са модернизирани, предната броня е нова и е в стила на  Cayman. Появили са се диодни фарове за мъгла, както и диодни елементи в задните светлини. Промени има и в интериора, но засега не е ясно какви. Обновения Boxster ще бъде предлаган с редица нови двигатели със системата за директно впръскване на гориво Dubbed Direct Fuel Injection (DFI). Този тип двигатели ще бъдат монтирани за първи път на обновената версия на SUV модела Cayenne. Двигателите ща бъдат по-мощни в сравнение с предишните с 13% и в същото време по-икономични с 15%. На по-късен етап тези мотори ще се появят и при купето Porsche Cayman.
0 от 500