fallback

Това е новият Mercedes-Benz M-Class

Немците пуснаха официални снимки и информация за ML 2012.

След вчерашните сканирани снимки на новия Mercedes-Benz M-Class се появиха официални, разпространени от компанията и придружени от изчерпателна информация за модела.Всички 43 снимкиОбновеното, проходимо и популярно возило на Mercedes-Benz ще стъпи на пазара през есента, като ще се предлага с богат избор от шест и четирицилиндрови двигатели.Сред тях ще присъстват 2.1-литровия дизелов агрегат с 204 к.с. и 500 Нм, който ще отговаря за задвижването на ML250 Bluetec и 3.0-литровия V6 с 258 к.с. и 620 Нм, който ще използва по-силния дизелов модел ML350 Bluetec.Бензиновата версия ML350 BlueEfficiency ще се оборудва с познатия от C и E-Class 3.5-литров V6 двигател с 306 к.с. и 370 Нм.Всички двигатели ще се оборудват със 7-степенна автоматична трансмисия (7G-Tronic Plus), а като опция ще се предлага въздушното окачване Airmatic. Сред опциите ще присъства и новия "On&Offroad" пакет, който предлага шест различни режима на трансмисията.Предлаганите джанти ще бъдат с размер от 17 до 21 инча, като най-големите ще бъдат с означението на AMG.Всички 43 снимкиНовия Mercedes-Benz M-Class ще получи и оптимизираната система COMAND, предлагаща достъп до интернет. В салона ще присъстват също така системите - нощно виждане с технология за разпознаване на пешеходци (Night View Assist Plus), Speed Limit Assist (асистираща система за максималната разрешена скорост), Lane Keeping Assist (поддържане на движението в избраната лента), Blind Spot Assist (предупреждава при обект в сляпата зона), Distronic Plus (системата за автоматично поддържане на дистанция), Active Park Assist (помага на шофьора при паркиране), камера за обратно виждане и други.Все още няма информация за динамичните показатели на модела и за потреблението на гориво. Твърди се обаче, че ML 2012 ще бъде осезаемо по-икономичен благодарение на системата stop/start, гумите с ниско съпротивление при търкаляне, електрическото серво и др.

Тагове:
fallback
  • #19
    Анонимен ( преди 12 години )
    Шега на колела!
  • #18
    ? ( преди 12 години )
    tova e kitaiskata versiq ba6a e mnogo po krasiv ni6to ob6to tuk mqza na nqkvo *** eto link http://***.motorward.com/2009/06/renderings-2011-mercedes-benz-ml/ ei tuka e bez dumii stra6en
  • #17
    Анонимен ( преди 12 години )
    MB беше автомобил до преди десетина години! Сега е утешение за фенове...
  • #16
    Striker ( преди 12 години )
    Абе...колкото и да харесвам Мерцедес, този МЛ не ми харесва на външен вид. Някакво стилово безсилие излъчва. Хем така, пък дай от това и накрая нищо. Интериора е страхотен, обаче!
  • #15
    delgogo ( преди 12 години )
    В българския сайт за най-актуални новини за суперавтомобили http://carsnotice.blogspot.com/може да видите и първото видео на новия МЕРЦЕДЕС :)
  • #14
    selska ninja 2 ( преди 12 години )
    kolkoto i da rogaqt pove4eto..:D ne e lo6 xi4 i interiora e dosta dobaur postarali sa se edinstveniq problem e 4ee nqma lev!
  • #13
    тнт ( преди 12 години )
    Почти нищо ново на външен вид, но интериора определено ми допада!
  • #12
    X ( преди 12 години )
    Mnogo e gotin, no na snimkite pove4e prili4a na povdignato kombi, otkolkoto na SUV. Sigurno najivo nqma da e taka. ML stava vse po-dobyr!
  • #11
    Анонимен ( преди 12 години )
    Защо ли си мисля, че с тази задница някой се цели в китайския пазар :)
  • #10
    хафтебате ( преди 12 години )
    Идеален е... за пикаещи абитуриенти :)
fallback
Последни