IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Raptor GT стана на Predator GT

Когато се появи за първи път, Raptor GT получи доста упреци към външния си вид.

Raptor GT стана на Predator GT
Имаше коментари, че дори прилича на „преминало през фотошоп Ferrari 599XX”. От Rotary Supers Cars (RSC) очевидно са си взели бележка и сега съобщиха, че бъдещият суперавтомобил ще има ново име и нова външност.
 
 
Името вече е Predator GT, а автомобилът има стил подобен на моделите на Lamborghini.
 
Промените не засягат двигателя, защото Predator GT ще използва роторният двигател на Wankel (на базата на Mazda 13B MSP), който е с мощност 1184 к.с. (883 kW). Той ще се комбинира с трансмисия имаща 8 степени и ще може да ускори от място до 100 км/час за 2.9 секунди. Собственото тегло на суперавтомобила е 1100 кг.
 
 
Представените образи са компютърни и няма никаква яснота кога подобен автомобил може да стане реалност. От фирмата настояват, че това може да стане още през 2012, но като имаме предвид, че бяха обещали да видим и реален Raptor GT към края на 2010, а това не се случи, трябва да имаме „едно на ум” и сега.
 
0 от 500
  • #1
    14 rate up comment 1 rate down comment
    kiro666 ( преди 12 години )
    "Имаше коментари, че дори прилича на...Ferrari...От RSC ... са си взели бележка и съобщиха, че бъдещият суперавтомобил има ... нова външност.... автомобилът има стил подобен на моделите на Lamborghini."Тия от RSC къртят. Май не са си взели поука - От трън - та на глог. - от ферари на ламоргини.