fallback

Audi А1 - 500 к.с.

Показва върховите достижения на марката.

На тазгодишното, 30-то издание на събора Wоrthersee Tour на фенове на марките Audi, Seat, Skoda и VW, който се провежда в Австрия, ще видим екстремно мощна версия на най-малкия модел на Audi.Всички снимкиНаречен Audi A1 clubsport quattro, моделът е единствен по рода си, произведен като автомобил, показващ върховите достижения на марката. Предназначението му също така е да подгрее пускането 4х4 машината S1 quattro.Под капка на A1 clubsport quattro е напъхан 2.5-литровия петцилиндров двигател, който познаваме от Audi TT-RS и Audi RS3 - двигател с директно впръскване на горивото, принудително пълнене и мощност 340 к.с.При Audi A1 clubsport quattro обаче, силата на агрегата е напомпана до 503 к.с. и 660 Нм. Задвижването е към четирите колела (quattro,) трансмисията е шестстепенна ръчна, а общото тегло е само 1390 кг.Всичко това позволява ускорение от място до 100 км/час за нищожните 3.7 секунди, до 200 км/час за 10 секунди, както и максимална скорост на движение от 250 км/час (електронно ограничена).Колата е снабдена с 19-ичови джанти с гуми с размер 255/30, карбон-керамични спирачни дискове и специално адаптивно окачване.Интегриран е и цялостен бодикит, изграден от композитни материали, който оширява калниците на компактното Audi с 60 мм. В салона също е настъпила пълна промяна - сложени са спортни седалки с карбонов гръб, премахната е задната седалка, като е добавено ново оборудване, вдъхновено от състезателите машини  на компанията.Както вече спомнехме, Audi A1 clubsport quattro е изложбен модел. Желаещите да го изпитат ще могат да направят това само пред компютъра, чрез Need for Speed World. Там возилото ще бъде налично за всички играчи в периода от 1 до 4 юни.

Тагове:
fallback
  • #7
    let33 ( преди 12 години )
    малее страшно е това ще наказва бмв-ецба опелчета и голфченца
  • #6
    - V8 - ( преди 12 години )
    Много готин мъник :)И конете са му добре :)Само по-леко в завойте, че с тези 1300 кг да не хвръкне :)
  • #5
    delta ( преди 12 години )
    И от къфф зор ...
  • #4
    Анонимен ( преди 12 години )
    Лелее, този малък звяр ще наказва много...Супер е!
  • #3
    Иван ( преди 12 години )
    Вчера видях една А1-чка на живо по улиците в Младост 2. Страхотна количка много сладка и симпатична и в същото време доста агресивна.
  • #2
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    interesno...na taq snimka gore audito mi prili4a na trooper ot mejduzvezdni voini...komu sa nujni a1 i 500 bhp...6tom 6te e audi da e pone a4...tiq nemat pravo da pravqt malki koli, vse pak sa luxury...nema se nau4at, iskat navsqkade da si vrat gagata...
  • #1
    FORD MOTOR SPORT ( преди 12 години )
    gadna ***
fallback
Последни