fallback

Audi ще прави луксозното купе А9

В Audi са взели решение да правят новото си флагманско купе А9.

Така фирмата продължава похода си за навлизане във всички сегменти от пазара. Вече се знае, че най-вероятно А9 (версии купе и кабриолет) ще се появят в Европа след 3-4 години.
 
 
Един от най-големите съперници, Mercedes-Benz, също подготвя свое луксозно купе и кабриолет на базата на S-Class. Точно както бъдещото купе и кабриолет на базата на S-Class, и Audi A9 ще бъде всъщност вариант с две врати от седана A8.
 
Според списание CAR, Audi ще пусне купето A9 през 2014, а година след това ще се появи и кабриолетът. Двата автомобила ще предлагат места за четири пътници и ще имат по две врати.
 
Това ще бъде нов конкурент в сегмента на луксозните купета, като от Audi планират А9 да има цена която ще е някъде по средата между цената за BMW 6-Series (83 000 долара в САЩ) и CL (113 000 долара в САЩ).
 
Бъдещият А9 ще се предлага с няколко двигателя, включително версия на 3.0 V6 с турбина, 4.0 би-турбо V8 с мощност от 520 к.с. за бъдещия S9. При А9 ще има и дизелови двигатели, включително 4.2 V8 с мощност 350 к.с.
Тагове:
fallback
  • #47
    Анонимен ( преди 12 години )
    ха ха Миризма под Зл.Котва се намираше лятно кино Христо Смирненски до преди 15г, естествено няма как да го знаеш като си живял на село и си идвал в Бургас само като сте разпъвали катуна край солниците. Тоест отново камък в твоята градина с измишльотини. Аз нелъжа за разлика от теб.Сори сам се набута ***. Така че чети тва дето съм ти го пратил и се оправдавай страхливо ха ха
  • #46
    :) ( преди 12 години )
    ЧАКАМЕ ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ИМА ПРЕД КАКАО! БУРГАЗЛИЯТА ДА НЕ ТИ ПУСНА КЛИП ОТ ТАМ,ЧАКАМ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ТИ.ХАЙДЕ,ОТВОРЕНИЯ ***,НАЛИ СИ БУРГАЗЛИЯ.
  • #45
    :) ( преди 12 години )
    ХА,ХА,БЯГАШ ЛИ ЛИГИВ ***!АЛООО,БУРГАЗЛИЯТА,ЗА 3 ГОДИНИ КАК НЕ ПУСНА КОНТРА КЛИП ДА МЕ ОПРОВЕРГАЕШ,БЕ ***! http://vbox7.com/play:6b7be430 Нали си пиеш кафето на Какао.Я кажи какво има пред него вече 6-ти месец?Хайде бе,БУРГАЗЛИЯТА С А6-цата,ХА,ХА,ЛУД ТЕ ПРАВЯ,*** НЕЩАСТЕН.ТАКЪВ БЕДЕН *** СИ,ЧЕ ТИ ИДВА ДА СЕ ПРЪСНЕШ ОТ ЗЛОБА.ДУХАЙ ГО,МУСУРО КРАСТАВА!
  • #44
    очаквам ( преди 12 години )
    Миризмата активира прякора :) !! Очаквайте след малко и другите му прякори !,@,romless,Anti_rom....
  • #43
    Анонимен ( преди 12 години )
    Всички "купета" с четири врати са си чисти хечбеци. Истински купета с четири врати се правеха 60те-70те години. Както SUV-овете - всички са кросоувъри(комбита с леко повишена проходимост) и нямат нищо общо със сериозните машини.
  • #42
    смях ( преди 12 години )
    Миризма, не видя ли че те направихме на 5 стинки тогава... Още се пишеше "Anti_rom", ама те разпознаваме по цитатите за 80-ката... ти сам се закопа с този пример как само седиш пред РС-то и плюеш докато те чакахме да те научим...
  • #41
    Анонимен ( преди 12 години )
    И миризма гледай поне да пишеш от еднакви имена,че като пишеш от няколко ставаш още по-смешен, ха ха хаа НОВ,Анонимен,ЗЗ. пълен смях си миризмааа, пълен смях. Да караш стар служебен хюндай и то който нов е на времето струвал 18000лв. колкото джантите на това А8 а да плюеш по А8 ха ха хааа. Смешен наакан страхливец. Да караш скопена саморазпадаща се каруца и да се подиграваш на космически кораб ха ха хааааа. Селскииииии пълен смях си,хем,страхлив,хем ***, хем завистлив *** ха ха
  • #40
    :) ( преди 12 години )
    ..:))) Да,припомнихме си колко си от Бургас..))) с лятното кино до Зл.Котва http://vbox7.com/play:6b7be430 колкото си и от София.*** въшлив,ще изгниев в казанлъшко!
  • #39
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризмичке, пиши в темите на хюндай където си компетентен с на баща ти служебното i30... тука си говорим за истинските коли, каквито ги гледаш по улиците и на снимките в чичо гугъл
  • #38
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризма не знам кой е Казанлъшкия с 80-ката, който те е *** аз съм Бургазлията с А6 от който бягаш 2 години от страх. Така че свободни съчинения някъде другаде, тука всички те знаем и нещо не вървиш. Ето ти и да се сетиш кой съм, аз за разлика от теб боравя с факти:http://***.automedia.bg/news/article_9523.html
fallback
Последни