fallback

Audi ще прави луксозното купе А9

В Audi са взели решение да правят новото си флагманско купе А9.

Така фирмата продължава похода си за навлизане във всички сегменти от пазара. Вече се знае, че най-вероятно А9 (версии купе и кабриолет) ще се появят в Европа след 3-4 години.
 
 
Един от най-големите съперници, Mercedes-Benz, също подготвя свое луксозно купе и кабриолет на базата на S-Class. Точно както бъдещото купе и кабриолет на базата на S-Class, и Audi A9 ще бъде всъщност вариант с две врати от седана A8.
 
Според списание CAR, Audi ще пусне купето A9 през 2014, а година след това ще се появи и кабриолетът. Двата автомобила ще предлагат места за четири пътници и ще имат по две врати.
 
Това ще бъде нов конкурент в сегмента на луксозните купета, като от Audi планират А9 да има цена която ще е някъде по средата между цената за BMW 6-Series (83 000 долара в САЩ) и CL (113 000 долара в САЩ).
 
Бъдещият А9 ще се предлага с няколко двигателя, включително версия на 3.0 V6 с турбина, 4.0 би-турбо V8 с мощност от 520 к.с. за бъдещия S9. При А9 ще има и дизелови двигатели, включително 4.2 V8 с мощност 350 к.с.
Тагове:
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 12 години )
    Пореден *** с цена на луксозен апартамент.Поне малко визията да разчупят.Стига с тази скука!Само не разбрах тва Айди на коя платформа на ФВ ще е?На Файтона ли?:)))
  • #6
    бб ( преди 12 години )
    Май във вашето село само Ауди минава, защото другите коли не сте ги виждали, как да ги различавате!? Интересно е това поведение да преписваш недостатъците на "твоята" марка на другите. Статията е за Ауди, защо намесваш други марки? Това ми прилича на "а вие защо си биете ***!?" ;)
  • #5
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тези диоди са ужасни.Като коледни лампички са.Време е да ги махнат колкото и да се харесват на скъпите чалга фенове на Ауди в БГ.
  • #4
    Анонимен ( преди 12 години )
    Приличат ли си? Явно ващо село Ауди не е видело. Я ми кажи на кое Ауди ти прилича А5? А А7? А Р8? А ТТ, А А3? А А4? Може ида има прилики между 2-3 модела но погледни БМВ и открий разликите межуду новата Седмица,петица и шестица, Х5,Х6,Х3.
  • #3
    hhs ( преди 12 години )
    абе числа за използване бол има тепърва им предстоят 10, 11, и т.н. но визуалновсичките им модели са просто 1 към 1
  • #2
    delta ( преди 12 години )
    А8 с гюрук ли ... Все едно слон с чадър
  • #1
    играч ( преди 12 години )
    S10 трябва да пуснат
fallback
Последни